Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neukrotivacarolija

Marketing

Netko uvijek pazi na tebe!

Postoji jedna legenda Cherokee Indijanaca o obredu prelaska dječaka u zrelo doba. Naime, otac bi odveo svog sina duboko u šumu, stavio mu povez preko očiju i ostavio ga tu samog!

Od dječaka se zahtijevalo da cijelu noć nepomično sjedi na jednom posječenom stablu i da ne smije da skine povez sa očiju sve dok ne osjeti prve zrake sunca na svojemu licu. Nije smio plakati, niti zvati pomoć. Kada preživi noć, postat će ČOVJEK.

Zabranjeno mu je bilo da priča drugim dječacima o svom iskustvu, jer je svaki od njih morao ući u zrelo doba na svoj način. Dječak je naravno bio strašno uplašen. Mogao je oko sebe čuti sve vrste zvukova. Od krikova divljih zvijeri, raznih ptica, pa do udaljenih glasova ljudi koji bi ga isto tako mogli povrijediti ili možda ubiti. A neprestano je osjećao i huk vjetra koji mu je nosio u lice travu i zemlju. Ali ipak mali indijanac sve je to hrabro podnosio. Znao je da je to bio jedini načini da se postane zreo čovjek.

Konačno, nakon užasno proživljene noći, izašlo je sunce i on je mogao da skine povez sa očiju.
Tek u tom trenutku mali Cherokee Indijanac otkrio je da je njegov otac sve vrijeme sjedio pored njega na drugom posječenom stablu i pazio da mu se nešto loše ne dogodi!

Isto tako ni mi nikad nismo sami. Netko uvijek pazi na nas. Naš otac – Bog!


bas mi je sjeo ovaj tekst
stvarno ima dana kad se pitam,
cekaj, htjela sam ovo,
htjela sam glavom kroz zid
pa na kraju uopce nisam postupila
onako kako sam htjela,
nego totalno drugacije,
smireno i stalozeno
(helou, a to inace nisam ja)
haha...

netko to od Gore vidi sve!

A

Post je objavljen 28.04.2016. u 15:47 sati.