Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Naljepnica


Na auto se mora nalijepiti neki papirić kao dokaz da si platio sve tandrmoljke za voziti kola. Kako policajci u brzini vide ono sitno napisano, ne znam, ali su kazne velike ako se to ne nalijepi.
Naravno ja sam ga zalepjila prošle godine kao da će mi trajati sto godina ...
Sad ga je trebalo skinuti. Topla voda, alkohol, aceton, samo što nisam donijela razredjivač, ali da nije bilo mojih noktiju, badava kemija.
Kad je operacija skidanja gotova, dolazi operacija lijepljenja novog.



Izbacim kola na sunce, i tu ti se nadje prvi susjed sa savjetima, škarama, ravnalom, i očalama. Nešto nije išlo kako treba.
Dolazi drugi susjed, koji je odličan poznavatelj automotorike još od doba Fiće. Njegovi savjeti su bili jako korisni, iako mi nije bilo jasno zašto moraš znati sve o motoru da bi nalijepio tu markicu.
Predlažem da se samo lizne markica i da se dlanom pritisne na staklo. Pogledali su mi onako kako muški gledaju žensku kad daje savjete o autu ili nogometu, i nastavili mjerenje i konzultacije.
Srećom se tu našao i treći susjed, u džipu, koji je izjavio da mu je to profesija, jer da radi u osiguranju. Laknulo mi je, tri su, ima da mi bude zalijepljeno, sve da se puši ... Vidjelo se odmah da je ovaj stručnjak, za cirka desetak minuta odlijepio. je naljepnicu s nekog papira i za sljedećih pet, bila je na autu. Neka je nakrivo, ali ako vozim dovoljno brzo neće se vidjeti.



Oko kola je gomila alata, i sjeckanog papirića, ali to se sve pokupi.
Malo mi je žao što mi je prekrasne drap rukavice upotrijebio za brisanje stakla, pa ih sad mogu baciti, ali, pomoć je pomoć.
Ponosno su me pogledali, nasmješili se sa razumjevanjem
-Ženske, što bi one da nije nas ??
Ja bih onu naljepnicu zalijepila selotejpom, ali dragi muški, što bi mi bez vas??
Hvala vam za ono rebro što se žrtvujetei za nas. Ne znam da li vam se isplatilo, ali nama jeste


Post je objavljen 28.04.2016. u 05:35 sati.