Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mekon

Marketing

..zagrebački kipeci .....


Of siromaček vsaki dan na Trgaču puše v tu rog trumpetu ..ima dobra pljuča.. da se čuje vse do Kolodvora.. Al kaj.. pojma nema o muziciranju.. puhne dva put pa tri put fula..onda se vstane i kriči da nek mu ljudi daju nekaj penez za kruheka.. No.. jedin kaj dobi je fusingus od pandura ....

Jeee..ponekad je dugački put od čubice do guzice... haha.. Stoga sam ja v moje doba navek mam začel od guzice..pa kaj bu ...je da se pucica koji put snebivala od čuda..al je to kratko trajalo.. brzo bi joj se dopalo...ha ..

A tu na tem mestu buš navek našel skitnice..bezkučnike i drugu zagrebačku sirotinju.. Bi ga vrag znal zakaj im baš tu paše bit.. al za sebom ostaviju smetje.. čike.. pohračkaju vse naokol.. pa si i noge luftaju.. U podne odbežiju gor na Opatovinu Fratrima na obed i onda ih nema do drugeg dana..

Kaj je gajbica..to se zna.. i to je vse kaj buš tu vsred Stare Vlaške videl na dobrem starom horvackom jeziku.. vse drugo je na engleškom.. Vrabec ga dal.. ova vani je gazdarica..to se takaj zna.. a se more skužit da se nutra pripravla nekaj za pojesti i za spiti.. Noo.. mi nikak ni apetitlih ta ženska z čikom vruki.. hmmm.. kaj ti ja znam.. morti sam preveć po starinski ..

Lepo ja velim da je naša aristokracija prešla vrit.. Pogleč čime se denes baviju grofice.. Znal je negda moj tatek.. grofofski fačuk.. kazat.. Bolše je biti partizan nego grof.. vsi su partizani v penziji a ja grof moram delat.. No.. kak su Duče i Firer loše prešli..nit moj japa ni računal na penziju.. Doduše dobil je pet let zaposlenja.. stan i koricu kruha v Gradiški.. i mu nisu nikaj beneficije dali na grofofsku titulu... ha..

Pogleč kakšna smo mi ziheraška i slobodna zemlja Horvacka.. Za tak nekaj bi tam v Parizu il Brislu zdigli mam celu državnu žandarmeriju na noge.. A tu se moreš vsred podneva po celomu Trgaču špancirat i pelat te opasne stvari...ha .. No.. tam malo dalše spodi kojna su se stisnuli oni Japanezi z očima všrek i besomučno slikali to za njih nepojmlivo čudo.. Eeeh.. velim ja.. lepo je živeti v Zagrebu ...

Serbus ........


Post je objavljen 26.04.2016. u 18:11 sati.