Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rskkarlovac

Marketing

16. OTVORENO DRŽAVNO PRVENSTVO U MINI I SUPER MINI RUKOMETU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE - 2005 GODIŠTE

Pobjednici "Ivanić" kod djevojčica i "Valpovka" kod dječaka

Održan drugi dio 16. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu

Rukometna škola Karlovac i Hrvatski rukometni savez organizirali su 16. otvoreno državno prvenstvo u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake.
Drugi dio prvenstva održan je u nedjelju u tri karlovačke sportske dvorane, u Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani Osnovne škole Grabrik i dvorani Osnovne škole Dubovac. Bilo je to natjecanje u mini rukometu za djevojčice i dječake rođene 2005. godine.

Sudjelovale su ukupno 72 ekipe, 36 kod dječaka i 36 kod djevojčica. Na svečanosti otvorenja govorili su predsjednik Rukometne škole Karlovac Miloš Đanković, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Karlovca Andreja Navijalić i predstavnik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Lukić, koji je i otvorio natjecanje. Gost na svečanosti bio je rukometni reprezentativac Sandro Obranović.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto osvojile su mlade rukometašice "Ivanića" iz Ivanić Grada, koje su u finalu pobijedile ekipu "Liburnije Opatije" s 10:9. U susretu za treće mjesto ekipa Rukometne škole "Vučići" iz Zagreba pobijedila je Rukometnu školu Karlovac s 13:5. U najbolju petorku prvenstva izabrane su Lara Hunčak iz "Liburnije Opatije", Mirna Habazin iz "Vučića", Helena Devčić iz Rukometne škole Karlovac, te Paula Lešković i Lara Brebrić iz "Ivanića".
Najbolja vratarka bila je Ana Kinkela iz "Liburnije Opatije", najbolji strijelac Ana Krištić iz iste ekipe i najbolja igračica Petra Lešković iz "Ivanića".
U malom finalu prvo mjesto osvojila je ekipa "Lonije" iz Kutine, drugo "Buje" i treće "Sesvete Agroproteinka".

U konkurenciji dječaka rođenih 2005. godine prvo mjesto osvojila je ekipa "Valpovke" iz Valpova, koja je u finalu pobijedila Rukometnu školu Karlovac s 11:8. U utakmici za treće mjesto Rukometna škola "Vučići" iz Zagreba pobijedila je ekipu "Poleta" iz Dugog Sela s 10:8. U najbolju petorku prvenstva izabrani su Luka Tomoković i Grgur Bosnić iz "Valpovke", Tin Brezović iz Rukometne škole Karlovac, Roko Badurina iz "Vučića" i Mihael Plavić iz "Poleta". Najbolji vratar bio je Tonko Tomičić iz Rukometne škole Karlovac, a najbolji strijelac i najbolji igrač Roko Markota iz "Valpovke".

U malom finalu prvo mjesto osvojila je Primorska rukometna škola Crikvenica, drugo "28. april" iz Kaštelira i treće "Čavle". Počasni pokrovitelji 16. otvorenog državnog prvenstva u mini i super mini rukometu bili su hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Grad Karlovac i Karlovačka županija. (b.o.)

OTVARANJE PRVENSTVA



DOPODNEVNE BORBE



FINALNE UTAKMICE



PROGLAŠENJE POBJEDNIKA




Post je objavljen 18.04.2016. u 16:33 sati.