Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NEKA SE ODGOVORNI MALO O OVOME RAZMISLE




Tko koga ovdje pokriva? Prošli mjesec neopozivo sam pristupio na Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, kod dežurne zamjenice odvjetnice Snježane Tudić, i stavio na znanje da već mjesecima radi ne ispravan semafor na šetalištu dr. I. Lebovića u Bjelovaru, na križanju kod tržnice.

Tom prilikom nisam potpisao kaznenu prijavu protiv načelnika prometne policije Dalibora Milkovića, kako sam to prije naznačio. Gospođi Tudić rekao sam; neka oni sami odluče - što će.

A između ostaloga da pola sata prije nego što sam došao u odvjetništvo, još jednom sam provjerio kako semafor radi. Te, pitao da li oni smatraju ovo normalnim; dok se na jednoj strani upali "crveno svjetlo", na drugoj strani - suprotnoj još svijetli "zeleno svjetlo".

Slikovito sam prikazao kako radi ne ispravni semafor, gdje su se desile brojne prometne nezgode, pa čak nažalost sa izgubljenim životima..

Ja sam učinio praktični test tako da sam čekao da se na semaforu uključi "crveno svjetlo" (iz smjera od suda), zatim sam pješice prešao 15 metara na drugu suprotnu stranu semafora, tamo sam stajao par sekundi, bilo je još uvijek "zeleno svjetlo". Zamislite koji je to vremenski rok?!

Policija nemilosrdno kažnjava ljude za daleko manje prometne prekršaje, dok sama policija ne odgovara za ovakve krupne stvari... To je dokaz da mi građani živimo u totalitarnom sistemu, gdje "naša država" pliva u kaosu i bezakonju"...

Danima dokazujem da semafor krivo radi, i svi se nato prave - kako ih to uopće ne zanima - ne žele priznati da sam upravu.

OVO JE UVREDA I OMALOVAŽAVANJE SVAKOG GRAĐANA I GRAĐANKE U REPUBLICI HRVATSKOJ.


BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
08. 04. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 3057.


Post je objavljen 08.04.2016. u 11:07 sati.