Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

Proljetna uživancija u Duhekovom dvorištu :-)

Zima je konačno iza nas pa uz cvat voćki i svježu zelenu travu uz pse uživamo i mi!
Dani su sve topliji i duži a naši ih gosti itekako znaju iskoristiti! sretan
Za sve informacije o smještaju pasa i drugih kućnih ljubimaca, uslugama čuvanja i šetanja, dnevnog boravka (vrtića za pse), obilaska i čuvanja maca, glodavaca i gmazova te aromaterapijskim sredstvima za zaštitu pasa od krpelja, svakako posjetite i naše službene stranice Zagrebački duhek!




Uvijeti i cijene čuvanja i skrbi za životinjice te kontakti su ostali isti kao i proteklih godina, odnosno, cijena za jednu šetnju, dakle, ako je pas kod vas doma a treba ga samo prošetati, je 30 kn/šetnja.
Cijena čuvanja psa kod nas, na nekoliko sati (2-8 sati tijekom dana) tijekom dana, je 30 - 50 kn.
Cijena dnevnog boravka, dakle kada je pas kod nas cijeli dan, odnosno, više od pola dnevnog dana (8 i više sati) je 60 kn.
Cijena samo noćenja je 30 kn.
Dakle, ako se radi o jednom cijelom danu i jednoj cijeloj noći - cijena iznosi 80 kn.

Cijena čuvanja za mace kod nas iznosi 50 kn dnevno (dan i noć), a postoji i opcija u kojoj se maca posjećuje kod sebe doma, pri čemu je dolazimo obići, očistiti, nahraniti, promijeniti vodicu i malo je pomaziti! Ukoliko maca boravi kod sebe doma, cijena obilaska, hranjenja i čišćenja iznosi 30 - 40 kn po obilasku, ovisno o lokaciji gdje maca stanuje, odnosno, da li je u to uključen prijevoz ili maca stanuje negdje blizu, pa prijevoz nije potreban.

Cijena čuvanja manjih životinjica odnosno ostalih kućnih ljubimaca poput kunića, hrčaka, zamoraca, kornjačica, papigica, isl. je 30 kn dnevno. Takve male životinjice se dovoze s kavezima odnosno krletkama ili terarijima/akvarijima u kojima stanuju, te borave u njima i kod nas, uz povremeno puštanje tijekom dana - na što je većina zečeka, zamoraca, hrčaka i ostalih ljubimaca navikla doma! pritom se, naravno, puštaju na igru i šetnju u zasebnoj sobi i nemaju kontakata sa macama ili psima. Kavezići/terariji ili gajbice se redovito čiste uz, naravno, redovito hranjenje, pojenje i zabavu (puštanje i igru).

Za sva dodatna pitanja i rezervacije, slobodno nam se obratite na e - mail: ivana@duhek.com, a svakako posjetite i naše službene stranice - "Zagrebački duhek", obrt za skrb i njegu o kućnim ljubimcima , ili nas nazovite na brojeve: 091/7334 - 456 - Ivana ili 091/7261 - 684 - Ivica.



Post je objavljen 04.04.2016. u 14:50 sati.