Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

INTELIGENCIJA

INTELIGENCIJA

Svaka pojava je fizički informatička i vremenska sila sa gravitacionom spiralom.

Na putu kroz vrijeme ili oslobađanju od gravitacije, pojava se čisti, jer sve bliže centru treba jaču inteligentnu moć.

Upravo vrijeme teži ka savršenoj čistoći prostora.

Najbliža pojava nultoj čistoći prostornog vremena svijeta je sunce.

Inače sunce je po strukturi vodik ili vakuum prostora. Među elementima u prirodi, vodik je onečišćen raznim materijalima, kao nebo sa oblacima.

U centru moći svijeta sunce je čisto ili svjetlo. U prirodi sunce je svjetlost.

Definicija inteligencije se svodi na jednostavno čišćenje po oktavi zbog energije zračenja, od 8 do 1. metafizička razina duha je 9, subjektivna i mentalna, no za promatrača je ipak logična.

Nula je apsolutni centar, sloboda ili vječno ponavljanje zbog inteligentne moći, čisto bez informacija.

Suprotno od sunca u svijetlosti je dijamant, točnije pojava sa najjačom gravitacionom silom (najtvrđi materijal, teško razgradiv, veoma postojan vremenski, mrtva svjetlost, najskuplji jer čovjek tako misli). Od super vodiča električne struje ugljik postaje tvrđi. Zbog temperature i vode komad ugljika postane crni oksidion i na kraju bijeli dijamant.

Sve što je gravitacija veća, ovisnost od vremena je također veća.

Za živu prirodu kakvo je ljudsko tijelo od krvi i mesa, zanimljiv materijal je destilirana voda, jer u prirodi elemenata postiže čistoću bez boje, mirisa i okusa. Na razini 36,5°C destiliranom vodom u tijelu se postiže nulti karakter, kao mir ritma srca, kao ugodno ubrzanje krvi i spirale gena, kao inspirativna volja i imunitetna zaštita.

Strukture elemenata u prirodi na razini čistoće iona, savršeno se spajaju sa destiliranom vodom. Zato je bitno prehranu prilagoditi živom hranom.

Ovisnost od vremena je magija.

Sloboda je magično čisto.

Duševna struktura čovjeka je promjenljiva, sa manjom ili većom iluminacijom uma.

Poželjno je radi volje da čovjek kao vodič tijelu, održava razumno ljudsko ponašanje, jednostavno prihvaćanjem realno kao stvarno u doživljaju opažanja.

Zbog uma čovjek je manje inteligentan od instinkta životinja i fotosinteze biljaka. Sve što on stvara previše je ovisno od vremena, točnije veoma teško se razgrađuje (beton, željezo, asfalt, staklo). Za potrebe tehnologije čovjek devastira materijale u prirodi, čime narušava ekološku ravnotežu i atmosferu.

Zbog nano tehnologije, silikona, cirkonija i drugih materijala, čovjek sve više gubi smisao za čisto na razini prirode. Nerazumno želi stvoriti čovjeka sa umjetnim organima i održavanjem kao robota.
Nameće se pitanje što će biti sa genetikom sjemena?

Upravo preko GMO čovjek potvrđuje koliko je ovisan od sistema vrijednosti novcem.

Bez magične moći inteligencije, čovjek se tješi sa IQ i EQ, što je ravno magijskoj psihologiji, nikada jasno, uvijek u pretpostavkama.


Post je objavljen 02.04.2016. u 16:45 sati.