Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

ima li nade za naaaaaaas


Trend napisa o blogerici Lion Queen se iz nekih neobjašnjivih razloga nastavio, pa je blog na trenutak izgledao kao literarno natjecanje Tito revolucija mir.

Valjda je proljeće u pitanju sve se budi pa i blogeri, tako da možemo uskoro očekivati da će svi jedni drugima jebat mater, i nismo odavno.

Eno malo drame ima oko pisme za Eurosong, kažu da je plagijat, tako in i triba kad su uzeli te Austrijance da pišu pismu koji samo osan nota znaju za ove druge nisu ni čuli. Pismu je triba skladat Tonći Huljić, a riči napisat njegova žena Vjeke, zvana Nirvanaaaaaa, Nina Kraljić je tribala nastupit sa Thompsonovin mačon, prateći vokali su tribali bit Bare, Mile Kekin, i Višnja Pevec, plesna skupina je triba bit Let 3, i tribali su ispaljivat čepove iz guzice, a sestre Husar Lana Jurčević i Nina Badrić su tribale vatat čekove mrižama za loviti leptire.

Pokrenuta je i hvale vrijedna rasprava o komunikaciji na blogu, i vidin da su se javili sve tolerantni , nekonfliktni, i blogeri koji uvažavaju tuđe mišljenje , tako da očekujen uskoro osnivanje povjerenstva za vriđanje, koje će meritorno utvrđivat ko se je ima pravo uvridit a ko nije.

Meni je najviše žaj oni bidni blogera šta su ovde pod prisilom, lako je meni
ja kad mi se piše lišen, kad mi se ne piše , ne pišen, kad mi se digne neka stvar obrišen blog, pa onda otvorin novi.

Zato iskreno suosjećan sa svima koji ovdi moraju bit bez obzira na sve , na scile , haribde, pokemone i hobite..



Post je objavljen 30.03.2016. u 14:06 sati.