Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

guru

po definiciji u wikipediji guru je: "religiozni naslov za duhovnog učitelja u hinduizmu, sikhizmu i tantričkom budizmu. Ovo se temelji na filozofskom razumijevanju značenja znanja u hinduizmu. Učitelj je za učenike nezamjenjiv u njihovoj potrazi za znanjem i putom ka "buđenju", "probuđenosti" iz sna o stvarnosti i sposobnosti sagledavanja stvarnosti kakva ona doista jest."

šta li se samo tih gurua izrodilo zadnji godina ne bi da će smak svita. em ima guru za jogu, pa onda guru za život šta ga inaće popularno zovu life coach, pa onda ima oni financijski guru, pa onda ima oni politički šta ih nazivju savjetnicima, ah umalo da zaboravim sex gurua jer bez njega su svi drugi zakurac osim možda onog političkog šta se pali na izborne rezultate.

ako ćemo se držat definicije, a moramo, dok se ne smisli nova, onda te ovi life & finance gurui bude iz sna u kojega si zapa. ha, đaba in buđenje kad krediti ostaju, ne može te spasit ni dobitak na bingu jer ćeš garant dobit cinkvinu. al ovi životni su mi najinteresantniji. oni bi te ka tribali probudit iz opijenosti životom i poučit kako da prevladaš svakodnevne stresove, ako sam dobro razumija, nešto ka ona borna rajić. fala in lipa na takvoj probuđenosti jer sudeći po rajićki moga bi nastavit spavat zimski san bit će mi manja promaja u glavi.

kad je svit već toliko poludija za tim guruima onda mi nikako nije jasno kako ne vide da u indiji nisu ničim doprinjeli da nema siromašnih i gladnih, ili su oni tamo još u nekakvom polusnu, pa tako zadnji 2000 godina još od doba aleksandra makedonskog, doduše ovi tantrički in dobro ide jer ih ima priko milijarde.

kako bilo, bolje je uplatit euro jackpot ili se kandidirat na izborima kao nezavisni kandidat nego plačat ove gurue jer je veća vjerojatnost da ćeš izvuć jackpot ili upast na listu mosta nego šta će te ovi izvuć iz govana, kad već one tamo nisu, ili se ka i ona rajićka bogato udat, a ako baš ne ide uvik ostaje oni tantrički za povečanje nataliteta. headbang



Post je objavljen 06.03.2016. u 10:43 sati.