Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zlicaodopaka

Marketing

Jesam li tenisica :-))

Što ako smo onakvi kako kupujemo?
Neki vide cipele koje im se svide, probaju i kupe. Nikad ne požale i nema ljepših cipela na ovom svijetu. Sretnici :-)). Drugi pak odu u prvu trgovinu, uzmu ono što se nudi i ako su iole nošljive, nose ih dok se ne raspadnu. Treći opet uđu u sve trgovine, uzmu najbolje i nisu zadovoljni.

Od onih sam koji pređu cijeli grad, dobro pogledaju, zapamte pa odlučuju. Svrha, izgled, cijena. Pa u tim kategorijama tražim najudobnije i najljepše. I one koje ću nositi :-)).

Tako sam kupila tenisice. Ne smijem ih preveć hvaliti da se ne pokvare :-)). Osnovni uvjet, uz nažalost prethodno ograničenje cijene je Gore-tex. Moraju biti nepromočive. Ušla u hrpu trgovina, kupivši nekaj usput, ponekad ni ne pozdraveći, gledala, pitala, našla rezervu. Vidjela one koje mi se sviđaju, ali cijena nije po mom ukusu. Više se ni ne sjećam koje su, vjerojatno zelene. Našla :-)). Jest da mi se takve u zelenoj boji više sviđaju, no za razliku u lovi mogu nekaj drugo kupiti. Čak otišla na nezamislivo velik broj, nevjerojatni su s tim veličinama.

Mislim ono, 37 sam. Šusterski 37. Da bih kupil 38 i 2/3. Halo? Imam malo stopalo. Zašto me gurate u veće, šmrc :-)).

I tako to, u neko gluho doba noći, pitam se :-)). Jesmo li u ljubavi isti? I što sam ja tu, kupac ili tenisica :-)).

Eto, netko traži tenisice. Padne na prvi pogled, tenisice su prihvatljivo udobne, preživio je i gore :-)). Uzme, plati ne nofcem, nego onim skupljim :-)). I očekuje da će ih nositi.

Ali brus, te tenisice imaju svoje mišljenje, svoj stav. Jesi ti normalan, imaš 100 kila žive vage, misliš stati na mene? No čens. Uz to, pogleč kak' hodaš, nejednako me trošiš, kratko ću ti trajati :-)).

Misliš ići na Thompsona? No way. Ne sa mnom. I ne samo to, nego me poslije nećeš ni vidjeti :-)).

Pogle kak' si me ostavio jučer! Danas sjedim u kutu i durim se, a ti hodaj bos :-)). Jesi ti normalan, kakav ti je grdi čvor na žnirancima! Takva da izađem van? Ne! Boli me đon kaj se tebi žuri :-)).

Nije ni to najgore. Najgore je što imam točno određeno mišljenje o tome kakve bi tenisice njemu trebale. Koje iznosim non-stop :-)).

Imaju one nekih prednosti. Svi ih primjete. Nekima se sviđaju. Mogu se brzo transformirati u salonske cipele. Ponekad su tako slatke i tako ti se sviđaju :-)).

A ponekad, sjediš, gledaš ih te bi ih najradije polio benzinom pa zapalio :-)). Ali previše si ih platio i sam ih sebi izabrao :-)).

Što ako :-)) ...
Nosimo svaki dan :-)) ...
I spavamo :-)) ...


Post je objavljen 06.03.2016. u 05:03 sati.