Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Bratstvo crnog bodeža J.R.Ward






Na nagovor prijateljice počela sam čitati Bratstvo. Kako ja inače nisam tip od čitanja horor knjiga i vampira nisam željela ni početi sa čitanjem tog žanra ali... Da uvijek postoji neki ali uspjela me nagovoriti da pročitam prvi dio i vidim da li će mi se sviđati. Počela čitati i vidi vraga knjiga mi se dopala, da dopala moš misliti luda sam za njima i jedan od većih fanova braće. Ajme meni nema mi pomoći.rofl

Naše Znanje je izdalo do sada osamnaest dijelova ima ih još ali ne puno cry
Pa krenimo redom:
Noćni lov, Kraljica tame, Zvijer u njemu, Vječna kletva,Rob strasti, Krvava žrtva, Lovac na duše, Srce vampira, Oslobađanje, Poljubac smrti, Krvna veza, Bezdan žudnje, Kralj srca, Nijemi osvetnik, Opojna krv, Razdvojene duše, Gospodari sudbine i Kralj.

Wrath,Rhage, Zsadist,Butch,Vishous,Phury,John,Tohrment,Qhuinn, Blay seksi, zgodni , nabildani , bogati vampiri koji su svi u Bratstvu crnog bodeža. Neki su od prvog dan u bratstvu dok su neki kasnije primljeni nakon obuke i dokazivanja. Bore se protiv degrada , ali i svoje prošlosti i ljubavi prema svojim ženkama koje upoznaju. Svaki od njih ima svoj neki teret iz prošlosti koji mora pobijediti i prihvatiti samu prošlost kako bi našli svoj mir.

Odlične ljubavne priče koje su knjigama povezane. U svaku knjigu spisateljica počinje ubacivati i nove likove koji nas vode do slijedeće priče i novog nastavka. Novi likovi nakon tog uvoda iz prošle knjige dobivaju svoju radnju i zavrzlame zajedno sa ostalim likovima. Likova ima jako puno i u svakoj knjizi pojavljuje ih se dosta. Kroz sve nastavke pojavljuju se svi glavni likovi ali i neki sporedni. Knjige nisu za mlađe od 18 godina jer ima puno opisa ljubavnih seksi scena.

Kao što sam i napisala cijeli serijal je odličan i svakako ga preporučam. Oni koji su pročitali znaju o čemu pišem , a oni koji nisu trk do knjižnice po knjige.
Nadam se da sam vas bar malo zainteresirala da uzmete ovaj serijal u ruke.








Post je objavljen 18.02.2016. u 20:40 sati.