Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Ajde frajeru nemaš ti hrabrosti

Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza… I što je najgore u te djevojke sam se zaljubljivao, naivno i dječački vjerujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumijeva. Koji konj zar ne? Ipak ispričaću vam kako se sve to promijenilo, iznenada, da mi je čak dugo vremena trebalo da shvatim da stvari više nijesu niti će ikada biti iste. Bio sam klasični knjiški moljac, jurio sam prosjek, rokove, dok bi drugi odlazili kućama za vikende, ja sam ostajao da učim, da spremam ispite.

Tako i tog januarskog roka. Dok su ostali otišli kućama ja sam s rijetkim studentkinjama koje su u gradu imale jebače ostao u domu, ali da učim. Spremao sam sociologiju kulture, dosta dosadno štivo, ali štivo koje se kod i danas aktuelnog sociologa svega i svačega moralo znati napamet. Uprava je u međuvremenu isključila grijanje, tako da sam bukvalno skoro svo vrijeme provodio ispod ćebeta i ustajao samo kada sam morao da jedem ili popušim cigaretu. Sve u svemu atmosfera za manastir a ne za studentski dom. Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice i serverke, portiri i dvije studentkinje sa mog sprata koje su u gradu imale dečke.


I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 10 sati začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače. Pomislim ko li je i ne odlažući knjigu otključam vrata. Pred njima Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava smeđa djevojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima.. PROČITAJ CJELU PRIČU

Post je objavljen 18.02.2016. u 16:33 sati.