Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Radi se o neefikasnoj državnoj upravi u Hrvatskoj !



Ovaj Božo Petrov (kao da je pobjegao iz zatvora iz Zenice - BiH-a.), nije kapacitet za nacionalnu politiku. Koliko god kritizirao HDZ, čudim se ljudima koji su razočarani u HDZ, pa sad govore da je rješenje MOST. A u biti sve je to isto: "Murto i Kurto", itd.

Božo Petrov smatra kako je podjela na lijevo i desno besmislena (slažem se, ja smatram da odnos lijevo-desno treba gledati kroz trodimenzionalni odnos prema nacionalnom, društvenom i ekonomskom ključu) i da to nije važno.

Priča o ekonomskim i socijalnim reformama makar nikada nije predložio ništa konkretno što bi funkcioniralno na državnoj razini. On je tipičan mali lokalni političar, koji kao nije ni lijevo ni desno i smatra kako je to nevažno.

Pa možda je nevažno u Metkoviću, ali na lokalnoj razini u većim gradovima tipa Zagreb, Split ili Rijeka je itekako važno, a kamoli na nacionalnoj razini. Njemu su društvena pitanja (npr. brak, obitelj i zaštita života) a i nacionalna besmislena.

E, pa meni kao i vjerujem i većini ljudi važno je što političar misli o ideologiji, "gay brakovima". Mi normalni ne želimo "Sodomu i Gomoru". Važan je obiteljski zakon, i zdravstveno spolni odgoju, važan je Domovinski rat, raskrinkavanje agenata Jugoslavije, i lustracija itd.

Parole, parole, sve samo puste parole. "Psihić ne želi ostati zarobljen u prošlosti, njega zanima samo budućnost", ha , ha, ha,..,ono što on "zaboravlja" reći je to da budućnosti nema s ovima koji selektivno prilaze zločinima iz prošlosti , pa jedne osuđuju , a druge prešućuju, štoviše glorificiraju njihovog nalogodavca Tita, Franju Tuđmana i Josipa Manolića...

Onaj koji se nedvosmisleno i jasno ne odredi za micanje Josipa Broza Tita, i njegova imena s hrvatskih ulica i trgova, i osudi sve totalitarne govore, držanje je palca s figom u džepu . Dok se ne osude svi partizanski zločinci i ne uzme im se mirovine - mira nema...

Znači, svaka stranka ima svoj portal......i na portalu orvelovsko jednoumlje,..., uostalom gđa. Željka Markić i gosp. Božo Petrov su jednom davno bili pripadnici iste stranke,..., pa se nadam da će narod shvatiti u čemu se tu radi. Ili je "luckastom" narodu potreban psihijatar?

Mogu nabrojati najmanje tri koalicije tzv."velikih konzervativaca" sa liberalima (HDZ_HSLS) na lokalnoj i županijskoj razini.....Od Osijeka do Bjelovara, do Dubrovnika.. Ali bitno je da su oni "konzervativci" a neki koji imaju konzervativne stavove; ali im je nebitno kako će te ih nazivati, oni su prikrivene liberali ili kako ih neki nazivaju kmerska kripto-pričuva,.., ali ok, svaka ptica svome jatu leti...

Pogledajmo kršćansku "domoljubnu koaliciju" pederi i kurvi u savezu HDZ-a i HSLS-a, Tomislava Karamarka i Darinka Kosora i njegovog "faorita" Daria Hrebaka iz Bjelovara,.., opa,.., lapsuz lingve*, iz Gudovca. Oni spasiti će Hrvatsku?! Ma, živo sranje....

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
18. 02. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 3006.


Post je objavljen 18.02.2016. u 11:20 sati.