Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MARKAČI BILI PRVI PARTIZANI U ĐURĐEVCU (1)



JOSIP KLEMM U STRANOJ MAJICI "HRVATINA".VIDI ZORANA MARASA NA SLICI BIVŠEG KOMUNISTIČKOG MILICAJCA... ANKA PARTIZANKA IZ ĐURĐEVCA (PESKI) JE MAJKA OD MLADENA MARKAČA, GENERALA, PA PROSUDITE SAMI ZA KOGA SE TI LIKOVI BORE....

Ne vjerujem ja više u tu priču: mi smo ratovali u "Domovinskom ratu". Ništa nije ostalo od borbe za (tu) domovinu. Sve su to neki "uhljebi" i paraziti "hrvatskog društva". UDBA i partizani su nam prodali priču o "novo stvorenoj Hrvatskoj", što se je sve krilo iza toga "stvaranja"?

No, to stvaranje je iznjedrilo "tajkune - bogataše" ratne profitere, a sa druge strane sakriveni su svi komunistički zločini i odgovornost. itd. Zna se tko su bili partizani Markači u đurđevačkim pescima. Martin Markač je bio oficir JNA u Bjelovaru. Na kraju bi se i sam upitao; što je ostalo, od te Tuđmanove partizanske Hrvatske?

----------------------------------------
OBJAVLJUJE SE ISPRAVAK JAVNE VIJESTI

Brankica JANČI bjanci2@gmail.com

To brankostojkovic152@yahoo.com Today at 10:54 AM


Poštovani, samo ću skrenuti pozornost na netoćne navode, majka generala Markača nije Ana, zvala se EVA rođena Vranko, a Martin Markač je tetak od tatine sestre muž i on nije bio oficir JNA već milicajac koji je radio kao čuvar u Bjelovarskom zatvoru. Hvala molim bez zamjerke za sve informacije koje potrebujete vrlo rado ću dati.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
03. 02. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2985.


Post je objavljen 03.02.2016. u 01:47 sati.