Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potblogok

Marketing

SHPAOLIN CUP(2.,3.kolo)... VELESAJAM(5.,6.,7. kolo)

STARIJI P.
JARUN-TREŠNJEVKA 0:4
JARUN-PREČKO 0:5


MLAĐI P.
JARUN-PREČKO 0:3
JARUN-ŠPANSKO 2:3

(Husnjak,Mamić)

-na turniru Špansko odigrali smo dva nova kola.Stariji p. za sada još bez postignutog gola.Sa Trešnjevkom dosta dobro parirali,imali i nekoliko šansi(Hren),pri kraju pokvarili dojam sa dva nepotrebno primljena gola.Ali prolazna ocjena za tu tekmu.Protiv Prečkog prevelik broj izostanaka,trudili smo se koliko smo mogli u tome trenutku,uglavnom se branili,par puta zaprijetili,ali nedovoljno za bar počasni pogodak.

Mlađi p.sa druge strane sasvim ravnopravni većini ekipa.Iako nas je Prečko dobilo 3:0,igra je bila o.k.Falio izlazak u blok kod udaraca iz daljine,te naša bolja završnica akcija u kojima smo nepotrebno petljali te time Prečkom olakšali obranu svoga gola.Sa Španskim odigrali jako dobru utakmicu,zabili dva krasna gola iz još boljih akcija,šteta što pri kraju na 2:2 malo izgubimo raspored jer nas ponese igra prema naprijed pa zaboravimo na obranu i iz toga i dođe do penala i pobjedničkog gola Španskog.Ali bez obzira na to pokazali smo da možemo parirati i ekipama koje su dva ranga iznad nas.

Sljedeći vikend stariji će probati zabiti prve golove,a mlađi dobiti prvu utakmicu.VELESAJAM
MLAĐI P.
JARUN II-BREZOVICA 0:3
JARUN-ZET 2:1

(Lisak,Mamić)
JARUN-PRIGORJE(M) 1:0
(Mikulić)
JARUN II-ZET 3:3
(Dorotić-2,Pekas)

JARUN II-PRIGORJE(M) 1:2
(Husnjak)
JARUN-SAVA 4:0
(Mamić-2,Županić,Bašić)
JARUN II-SAVA 3:2
(Husnjak,Pašalić,Dorotić)

-sedam utakmica,4 pobjede,2 poraza i jedna neriješena u derbiju sa Zetom.Posebno dramatična bila je ta sa Zetom(3:3) kada Zet dvije minute do kraja povede 3:2,a mi u doslovce zadnjoj sekundi Jurajevim golom ostajemo neporaženi.Tekme se odvijaju prema predviđanju da svak svakoga može dobiti i zadnji vikend će odlučiti koje ekipe će podijeliti medalje.Naše dvije momčadi u igri su za medalje,Jarun II sa manjom šansom,ali nema predaje do kraja.Sljedeći vikend ćemo konačno uživati u nogometu u kojem nema besmislenog napucavanja,naš međusobni susret.

STARIJI P.
JARUN-UTRINA 0:2
JARUN-POLET 0:3

JARUN-POLET II 3:1

(Husnjak-2,Reparinac)
JARUN II-UTRINA 2:2
(Peček,Ćurić)
JARUN II-POLET II 5:1
(Hren-3,Vrdoljak,Mrzlečki)

-2002.g. igra sve bolje i pobjedom protiv Poleta II vratili smo se u igru za četvrtfinale.Vjerojatno će odlučiti zadnje kolo protiv Brezovice II. 2001.g. i dalje bez poraza.Borben i čvrst derbi sa Utrinama završio bez pobjednika iako smo bili bliže pobjedi, a sa Poletom II nadam se da smo nešto bitno naučili.Slabo prvo pol. u kojem igramo nervozno i prigovaramo jedni drugima.U drugom bez toga i igra u kojoj se borimo jedan za drugoga i prisutan momčadski duh.I naravno pobijedili i više nego zasluženo.
A golovi su posebna priča.10-ak golova u obje ekipe,a ne zna se koji je ljepši.Mrzlečki sa svoje polovice,Hren špicom u rašlje,Ćurić Utrinama,Husnjakov Poletu,golovi na drugoj stativi.Svaki gol sa smislom i idejom.Sjajno.

S obzirom da Dubrava već drugi vikend ne igra sa svojim najboljim igračima zbog igranja na još jednom turniru većina ekipa ih lagano pobjeđuje.To su dobro iskoristile Utrine,Brezovica i još neke ekipe i time si povećale šansu da u završnicu uđu sa što bolje startne pozicije.Ali i Dubrava će tada sigurno biti kompletna pa možemo očekivati jako uzbudljivu i neizvjesnu završnicu turnira.Post je objavljen 01.02.2016. u 12:51 sati.