Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

LAŽ

LAŽ

Živo tijelo od krvi i mesa čiste bebe stvarno ne laže, ne govori jezikom, nego glasom . Glas bebe svatko razumno i jasno prihvati, jer ona stvarno izražava prirodne potrebe u tom trenutku.

Tko laže iz tijela odrasle osobe?

Nema tko drugi nego čovjek, kao subjektivna struktura (neorganski materijal probave u organizmu, u odnosu na organske stanice).

Zašto čovjek laže?
Najprije čovjek misli jer nikada ne zna svoju strukturu, ne zna od čega je sastavljen, vjeruje da je njegov univerzum (mračna nutrina) tajna materija. O tome on samo logično pretpostavlja i nikada nema jasan odgovor za potpuno obične prirodne potrebe.

U društvenom sistemu čovjek grabi više za sebe, ima želje, cilj, perspektivno gradi karijeru, zato govori, laže, snalazi se na svoj način, jer svatko to slično radi.

U društvu lažova svi se trude održati se normalno, pametno, svjesno, po taštini, vjeri, teoriji i zakonima. To je svakom čovjeku logično.

U čemu je problem?

Glavni problem je što čovjek kada guta mrtvu hranu, kada govori jezikom, kada u seksu dopušta orgazam, direktno ruši zdravlje. Najprije zbog gutanja neorgansko usporava cirkulaciju, dalje misli prelaze u osjećanja emocija; sve to kvari tlak, srce se uznemiri, a živci tresu.

Poslovica kaže, u lažima su kratke noge, ne isplati se muljati zbog nečega što stvarno nije bitno u životu.

Kada su usta zatvorena veća je šansa da razumno prihvatiš realno. Od te inspiracije volja probudi svaku stanicu, a živci se smire, tlak se unormali, aritmija nestane, nekako čovjek gubi silu i postaje moćniji, čišći, bliži nuli, bliži centru jasnoće.

Sve ovo je jasno ako bez misli slijediš činjenice, jer ionako dobro znaš što je crno a što bijelo, kakva je razlika dana i noći.

Prije gutanja bilo čega, veoma dobro znaš kako to djeluje u probavi i metabolizmu, kakva će biti krvna slika i zaštita od infekcija.

Da li čovjek mora lagati?

Zbog većine koji to čine, moraš lagati jer postaješ žrtva nasilnika.

Za dobro ljudsko ponašanje svatko treba uvažiti REALNO koje se mijenja svakog trenutka.
Bilo koji dogovor od malo prije, već može biti promijenjen zbog više sile. U tom slučaju nemoj reagirati egom.
Potrebno je uvijek biti ispred posljedice, jer ništa nije bitno u prostornom vremenu, u sistemu informacija, samo život slobodno, besplatno, bez muljanja.

Ako si u libeli na nuli, nitko tebe ne može lagati. Ovo dalje znači, ni jedan govor jezikom nije bitan u životu, nego samo služi čovjeku kao duhu ili đavolu u neljudskom ponašanju. Samo ako si čist i oid povjerenja kao beba, svatko će imati muda reći otvoreno sve što misli, bez obzira na sadržaj.

Tko je danas od povjerenja? Nitko, jer čovjek ni sebi ne vjeruje. Povjerenje se odmah pokaže kao ugodan doživljaj, a većina duševnih idiotski osjećaju, uvijek kao slijepci preko nečega.

Budi sebi dovoljan, jednostavno čisti se. Nemoj čitati knjige i misliti što je neki idiot pisao, nego čuvaj zdravlje.

I prihvati već jednom....
Informatički krug prati prostorno vrijeme. Tako je centar kao nula neovisan, slobodan i čist kao svjetlo, a sve drugo u toj cjelini je različita svijetlost svih elemenata i boja, svih materijala u promjeni.

Post je objavljen 27.01.2016. u 12:43 sati.