Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ISTINA JE GOVOR MRŽNJE ZA ONE KOJI ŽIVE U LAŽI (1)



Podržavam slobodu mišljenja i govora voditelja Z1 televizije Marka Juriča, kojega su stigmatizirali i prijavili zbog širenja govora mržnje u emisiji "Markov trg", dok Vijeće za elektroničke medije je Jurićevoj televiziji zabranili emitiranje. S punim pravom branitelji su i drugi građani krenuli u prosvjed protiv te odluke.

Velimir Bujanec je revoltiran ušao u Agenciji za elektroničke medije i rekao predsjednici Mirjani Rakić - evo poklanjam vam četničku kapu. Te je stavio Rakićki na radni stol, i obrazložio svojim riječima: "Ovu šajkaču mi je dala jedna žena iz Vukovara, pala je s četnika koji ju je silovao, ta me žena zamolila da vam to poklonim".

Kolona branitelja počela je danas mirni prosvjed u Savskoj 66, a zaputili su se prema Jagićevoj ulici, u Zagrebu, gdje je smješteno Vijeće za elektroničke medije. Kolonu su predvodili, između među ostalima, Đuro Glogoški, Božidar Alić, Ivan Tepeš, Zdravko Tomac, Velimir Bujanec, , koji se obratio okupljenima.

Cijelu je situaciju oko gašenja televizije Z1 okarakterizirao kao „verbalni delikt“ te je najavio okupljanje u još većem broji ukoliko bilo koja vlast ugasi medij bilo koje političke orijentacije - to je CENZURA.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
26. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2972.


Post je objavljen 26.01.2016. u 23:54 sati.