Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VLAST KOJA STVARA KLIMU I SIJE SJEME SMUTNJE NIJE DOBRO-ČINITELJ SVOME NARODU (1)



Pogledajte - kako je to sa ovom zimom, još malo pa će i proljeće. Dani i godine prolaze; izumire stanovništvo, ništa se ne mijenja, osim godišnjih doba. Kao društvo u svim segmentima zaostajemo... Nitko ništa razumno ne čini osim svojih bioloških radnji.

Takva država ne može opstati ni na papiru a kamoli u praksi nekoga činjenja. Predsjednica RH., Kolinda Grabar Kitarović, je postala terminatorica jer "melje milijune" na službena putovanja, a od njezinih posjeta stranim zemljama mi Hrvati i Hrvatice nemamo ništa.

U ovakvim pitanjima trebamo svakodnevno razmišljati. Oni su se lijepo smjestili u državne institucije i ništa korisno ne rade, osim što žive na račun naroda. Koliko nas samo košta Ured od Stjepana Mesića?! Mnogi "paraziti" su se zalijepili na proračun Republike Hrvatske.

Stravična je danas situacija u Hrvatskoj: Smutitelji kao paraziti i vragovi samo mijenjaju "svoje ljušteve", jedne oblače - nove, dok druge - stare odbacuju... A narodu se od "lošeg života" oko očiju pletu bore i oni kao osobe venu... I to je ta nama obećana Hrvatska.

Dok se funkcioneri i birokracija luksuzno provodi na sve vrste načina, narod skapava u svim vrstama problema. Jadno i tužno je sve to gledati... Sav taj "politički kič" hrvatskome narodu donosi prokletstvo i zlo... Krajnje je vrijeme da svi zajedno prekinemo taj "lanac parazitstva".

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
24. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2966.


Post je objavljen 24.01.2016. u 09:54 sati.