Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

U OŽUJKU 15. MEDITERANSKI SAJAM U DUBROVNIKU


PROŠIREN ASORTIMAN PRODAJNE IZLOŽBE

13. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održati će se od 17.-20. ožujka 2016.g., u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Orijentacija ovogodišnjeg sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.
Nastavit će se s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te će se održati niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Svih ovih godina Mediteranski sajam u Dubrovnikun okuplja izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste u nastojanju da se pokuša predstaviti bogatstvo ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima Republika Hrvatska obiluje.
Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.
U travnju, 2005.godine na ovom sajmu pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.
Organizator sajma je Dubrovnik Sun d.o.o., u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o., Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o.,

Prema podacima voditelja sajma mr.sc. Vedrana Kraljevića na 12.Mediteranskom sajmu 2015.g. izlagalo je oko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 30.000 tisuća posjetitelja.
Uvjeti za izlagače, unatoč velikim organizacijskim troškovima ostali su, tvrdi voditelj mr. Kraljević, povoljni. Formulari za prijavu su na web stranici.

Detaljnije informacije moguće je dobiti na tel: 020/436 233; 020/436 363 fax: 020/436 233

Web: www.mediteranski-sajam.com

e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com
Kontakt mr. Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355
.


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 24.01.2016. u 08:44 sati.