Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SLABI REZULTATI RADA - GOTOVO NIKAKVI



Pregledavam malo Vijesti za (ovaj siječanj) aktualni mjesec: na internetskim stranicama bjelovarsko-bilogorske policije MUP-a, i vidim ima puno raznih pljački u Bjelovaru, provala u obiteljske kuću i stanove - ali i dalje nema počinitelja.

Baš me je zanimalo - je li policija stavila i tu vijest - da u trgovačkom centru "BILLA" u subotu, 16.01.2016., između 18 i 19 sati je došlo do kršenja javnoga reda i mira kada su na mjesto događaja bila upućena tri policajca, koja su zatekla počinitelje..

Klošarima koji sjede po parkovima je ponestalo alkoholnih pića, pa su se sjatili u Billu. Policija je došla i otišla - nikoga nije privela, ali kad je otilazila sa službenim kolima, jedan od Očkovih klošara je vrlo glasno komentirao pred ljudima ispred ulaza u trgovinu - "što hoće ti cigani"?!

Činjenica je, da u trgovini je došlo do "vike i galame" i da su trgovci zvali policiju,.., da klošari lupali su s bocama po stalažama,...., i prosijaćili, tj. vukli druge ljude za rukav...

Te informacije nema, i između ostaloga ne piše da se je išta dogodilo toga dana, kada mladi po kafićima i gradu banče do jutra. Baš je to malo čudno. Lijepa nam je slika grada. Pričaju neki trgovci neće nam kupci dolaziti kad vide taj sav šljam i ološ da skuplja se ispred Bille.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
21. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2961.


Post je objavljen 21.01.2016. u 07:47 sati.