Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVAŠTA JE NAPRIČAO ALI NI JEDNU STVAR NIJE PEDANTNO POSPREMIO NA SVOJE MJESTO



Danas u Bjelovaru u gradskoj knjižnici je gostovao Krešimir Mišak, koji vodi na HRT-u 3 emisiju; Na rubu znanosti. Tema tribine je bila: "Novi svjetski poredak. Na kraju predavanja postavio sam pitanje Mišaku - u vezi manipulacije na svjetskom nivou.

Prije nego što sam još postavio svoje pitanje, zadnji dio polovice dvorane poče je negodovati: "Auuu, auuu, a ja sam im rekao - što je majmuni? Što auućitee? Između ostaloga sam im i to rekao da se boje moje istine. I da Titu zločincu koji je poubijao tolike ljude bi mu se još uvijek uvukli u šupak...

Mišak se je zbunio na moje pitanje o kapetanu broda, da nije znao koliko ima godina - rekao je 47, a poslije potom, da ima 44 godine. Krešo je njihov fan* i on smije srati, lagati, muljati, halucinirati, nagađati i prostačiti,.., i svijedno na kraju je od njih svih, dobio pljesak, samo ne od mene.

Dvije stvari koje je Krešo rekao i koje (ih) mogu priznati - da društvo je bolesno i mi svi ovdje. Vidio sam da na tu njegovu izjavu su se svi uskomešali,. ali svi-jedno oni vole i vjeruju u Krešu. Druga stvar - da sve ono što priča - da te vrijednosti neće vrijediti za 200-300 godina.

Pa tu jeste ta zamka što Krešo priča stvari bez pokrića, ili bolje rečeno on o tim stvarima samo površno zna... Govorio je o svemu; kraljevima, imperatorima, bankarima, vračarama, urocima i gatarama, o religijama i političarima, kao puno je rekao, a u biti nije ništa rekao...

Taj lik se mene boji pozvati u svoju emisiju: Na rubu znanosti, jer ja istinu znadem i nisam bolestan, za razliko od njega koji to priznaje... Moja istina će vrijediti uvijek, a ne samo po potrebi - da škaklja uši naivnih ljudi... Moje blogove brišu i skrivaju, da ne bi zarobljeni puk saznao pravu istinu.

Na ovom licemjernom skupu bili su svi oni koji pripadaju religijama, sektama i raznim do-mi-nacijama... Oni nisu slobodni i realni ljudi i zato im ja smetam... I zato što posjedujem znanje... Ajmo biti realni; tema je bila Novi svjetski poredak, a najmanje je - da o tome sam išta čuo...

Samo na kraju ću i ovo reći - da su to sve smeća lažljiva - masoni, Ali u rukama imaju medije i javnu populaciju i mnijenje... Lud je čovjek koji takve slijedi. Zato je Mišak reklamirao na tribini "šarlatane" Sai Babu, Šopenhauera i Davida Ickea. i dr.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
20. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2960.



Post je objavljen 20.01.2016. u 21:36 sati.