Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potblogok

Marketing

SHPAOLIN CUP(1.kolo)... VELESAJAM(3.,4.kolo)

STARIJI P.
JARUN-PONIKVE 0:7


MLAĐI P.
JARUN-PONIKVE 0:2


-na turniru Špansko naše dvije momčadi odigrale su prve utakmice.Stariji p.kao i obično na prvoj slabije,a nakon toga to izgleda sve bolje.Prvo pol.još nekako,kasnije više nismo mogli parirati.U sredini nepovezano i sa dosta grešaka,otraga propusni sa sporim reakcijama,naprijed neopasni i Ponikve zasluženo pobjeđuju,ali ipak sa prevelikom razlikom.

Mlađi p. i na moje iznenađenje odlična utakmica s obzirom da od 11.mjeseca nismo igrali veliki nogomet.Sasvim ravnopravni i za još bolji dojam falio taj zadnji pas,udarac i bar jedan pogodak.Ali naravno pitalo se nešto i obranu Ponikvi koja je zaustavila naših nekoliko odličnih akcija.

Kao što smo i najavili na ovom jakom turniru probat ćemo dati sve od sebe,predstaviti se u što boljem svjetlu i izvlačiti korisne stvari za prvenstvo.Na jakim utakmicama najbolje se vide nedostaci(koji se ispravljaju kroz treninge),a pozitivne stvari su još pozitivnije i daju određenu sliku o momčadi i pojedincima i njihovim mogućnostima.Zato će igrači kroz ovaj turnir igrati na barem 2,3 pozicije jer ih to u kasnijem razdoblju čini kompletnijim i boljim igračima.Treneri u svojim momčadima najviše vole imati igrače koji mogu igrati na više pozicija.Ovaj turnir ćemo ujedno koristiti i kao pripremne utakmice za ono što nam je najvažnije,a to je proljetni dio prvenstva i prva utakmica sa Zetom.VELESAJAM
MLAĐI P.

JARUN-BISTRA 4:2

(Bašić-2,Mikulić-2)
JARUN-BREZOVICA 2:1
(Vrdoljak,Mamić)
JARUN II-BISTRA 1:4
(Gašparović)

STARIJI P.
JARUN II-JARUN 3:2

(Mrzlečki,Peček,Vrdoljak... Jakopec,Cvetkovski)
JARUN II-DUBRAVA 2:1
(Peček,Hren)
JARUN-DUBRAVA 0:7

-liga na Velesajmu je zbilja dosta izjednačena i sigurno do zadnjega kola se neće znati niti pobjednik niti tko će osvojiti medalju.
U mlađim p. Jarun 1 dvije pobjede,dobar nogomet,puno truda,uz naravno još dosta prostora da to bude i bolje.Jarun II i gol za 1:0.Sve nakon toga više nije bitno.Najljepša akcija turnira.

U starijoj kategoriji izdvojile su se 4 ekipe Dubrava,Dubrava II,Utrine i Jarun II.Naše 2001.g. trenutno drži čelnu poziciju i igra jako dobar nogomet,ali obje momčadi Dubrave odlične,kao i Utrine i s obzirom da se završnica igra od četvrtfinala na dalje,put do titule je dalek.Rekli smo da igramo drugačije od ostalih i Dubravi to ne odgovara tako da će morati smisliti nešto novo da nas nadmudre.

Naše 2002.g. kao najmlađa ekipa trudi se koliko može.U međusobnom susretu odličan otpor i da je bilo malo više mirnoće u završnici moglo se i do iznenađenja.Ali zabili smo ipak dva lijepa gola.Ali zato nam Dubrava dobro napuni mrežu.U tri minute prvog i tri minute drugog pol. dobili 6 golova,što znači u ostale 24 minute samo jedan.Zato malo više koncentracije,čvrstine i hrabrosti u sljedećim susretima.

Slijede nova uzbuđenja sa velikim brojem jakih i neizvjesnih utakmica velikog i malog nogometa.

Na stranici igrači.com može se pratiti sve vezano za ligu Velesajam.Post je objavljen 20.01.2016. u 07:47 sati.