Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZEMLJA OSUŠENOG KORIJENA (3)



Moje "Ja" je tisuću puta veće od "lažnog jedinstva" u lancu bešćutnih nitkova sačinjenih od mnoštva. Pripitomljen čovjek je veliko zlo i prokletstvo. On nema nikakvu definitivnu vrijednost. Društvo i škola čine velike greške, jer skrivaju istinu. Bez istine nema ni časti. Sve što umakne ruci pravde je hipoteka grijeha koji čini degeneraciju potomka i ljudskog bića.

Svi licemjerno i bolesno šute i ne suprotstavljaju se barbarima i nasilnicima... Makar ih oni svakodnevno maltretiraju i ponižavaju. Tako "moderan čovjek" potiskuju sve; jer misli - da tako je najbolje. Nije ga briga za okolinu, on je sklon ležerne životu bez otpora. Na takav način on sebe slabi i ne jača se duhovno i fizički.

Budimo realni prema sebi i priznajmo: Što uopće valja u ovoj "imaginarnoj Hrvatskoj", koja sve dublje tone u "živo blato", u smrdljivi mulj... Ili su svi blesavi ili se prave blesavi?! Sve više ljudi je "otrovano" s tabletama, pesticidima u hrani,..., alkoholom i drugim kemijskim supstancama i porocima... Sve ovo se nasljeđuje u još većim količinama.

Međutim, to nesvjesno vas uništava i to je vaš odabir. Preobučena "jugo-banda", poslije 45-godišnje vladavine, još 25. godina (poslije) vam je na vlasti i s vama se po-igra-va. Oni su gospodari vašeg života i smrti. Ne moram ovdje vam sve pisati - što su sve loše vam učinili... I opet vjerujete njima i podržavate ih i za njih na izborima glasate...

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR
19. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2954.


Post je objavljen 19.01.2016. u 10:17 sati.