Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potblogok

Marketing

LIGA VELESAJAM... SHPAOLIN CUP(Špansko)

MLAĐI P.(1.,2.kolo)
JARUN II-SAVA 1:1
(Dorotić)
JARUN-JARUN II 2:3
(Županić,Bašić...Horvatinović,Gašparović,Husnjak)

STARIJI P.(1.,2.kolo)
JARUN II-BREZOVICA II 5:0

(Suša-2,Vrdoljak-2,Peček)
JARUN II-DUBRAVA II 2:0
(Hren,Peček)
JARUN-DUBRAVA II 0:9

-i krenula je liga na Velesajmu.Mlađi p.dobra igra,krasna akcija kod gola Savi,šteta što nismo pobijedili jer bili smo puno bolji.Međusobni susret užitak za gledanje.Podjednake momčadi,pobjednik se nije znao do zadnje sekunde.Akcija za akcijom,pogođene grede,vratnice i sa jedne i druge strane.Bravo lavovi.

Stariji p. 2001 g.(Jarun II) dvije pobjede uz jako dobru igru.Posebno zanimljiva utakmica sa Dubravom.Dvije odlične momčadi,nadigravanje,nadmudrivanje,tekma za malonogometne sladokusce.Ako ovako nastavimo ne bi bilo iznenađenje da repriza bude u finalu.
2002.g.(Jarun) prva tekma,prejaka Dubrava,ali borili smo se do zadnje sekunde.Najmlađa smo momčad,ali iz tekme u tekmu biti ćemo sve bolji.Cilj ulazak među prvih 6 kako bi u četvrtfinalu izbjegli dvije prvoplasirane ekipe.

Sami početak turnira pokazao je da ćemo svima biti tvrd orah.Ali iz maloga nogometa izvlačimo korisne stvari za veliki.Igramo drugačijim stilom od svih ostalih,radimo nešto što drugi ne rade.Usmjeravamo i razdvajamo,ujedno i suparničkoj ekipi dajemo mogućnost da pokuša igrati,ali do određene mjere kada se ulove u našu zamku.U drugačijem načinu igre razvijamo još više svoju kreativnost,a poseban naglasak je da igrač sam prepozna određenu situaciju.U samome treningu strahovito je bitna pažnja igrača kada se demonstriraju određene vježbe i objašnjavaju neke situacije iz igre.Stariji p.ocjena 5,potpuno su fokusirani u tim trenucima i mogao bi se desiti veliki boom u drugome dijelu sezone.Mlađima će trebati još neko vrijeme da shvate koliko je to bitno.Nogometašima postaju igrači koji su pažljivi,slušaju i najvažnije od svega,daju sve od sebe na treningu.

Uvijek imamo i određene ciljeve.Velesajam-najljepši,najkreativniji,najefikasniji nogomet,a medalje su uvijek dobrodošle.Shpaolin Cup uz sve već navedeno da svima pružimo što jači otpor i prikažemo našu školu nogometa u što ljepšem svjetlu.Sve ekipe su jedan do dva ranga iznad nas,ali mi ćemo na terenu pokazati da i nema velike razlike.


SHPAOLIN CUP
Mlađi p.-Inter Zaprešić,Ponikve,Špansko,Trešnjevka,Prečko,Kustošija,Jarun
Stariji p.-Ponikve,Špansko,Trešnjevka,Prečko,Kustošija,Jarun

-igra svak sa svakim i na kraju prve dvije ekipe igraju finale,treće i četvrtoplasirani za treće mjesto te posljednje ekipe za 5.mjesto.Uglavnom uzbuđenja neće nedostajati.Post je objavljen 14.01.2016. u 13:13 sati.