Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Izazov, Djevojka Radost Život...kaos

Djevojka
Radost
Život

Zadane riječi su mi jako teške. Ne znam čak dvjema značenje.
Djevojka. To su ženske osobe izmedju deset I sto godina. One na krajevima se zovu I drugaćije, ali se bune na ta imena kao da ih netko dere. Curice se žure postati velike, a one velike nikako neće preko tridesete ... o više ne smijem ni napisati ... To djevojka, je značilo da se može vjenčati u bijelom u crkvi. Sad se možeš I poroditi kao djevojka, stvar izbora. Bar se tako kaže. I taj naziv je malo nezgodan, osobito ako nekoj od pedest kažeš djevojka, može te klepiti po glavi.
Radost je normalna riječ, mada je I ona pomalo problematična. Radost meni, ne mora biti I radost tebi. Neki put su I u suprotnosti. Imam radost, to mu dodje kao da sam uzela zembilj, pa na placu kupila dvije tri kile radosti, pa je polako troškarim. Volila bih da mi traje cijeli život I da je djelim usput zainteresiranim.
Život je kad se rodiš I dereš kad vidiš gdje te je roda ispustila. Onda odmah ides uzeti putovnicu I gledaš red vožnje za bolji život. Pelene manje trošiš ako si vani jer kažu nema tamo toliko potrebe kao ovdje, ili su bar druge vrste. I tako živiš život, od početka nadajući se da ćeš biti metuzalem pa te kraj ne interesuje.



Baš I nije neka filozofija. Lijepo sam mogla napisati, kratko I slatko.
Djevojka je osjetila veliku radost, I počela život.
Nije vise bila djevojka, ali život joj je donosio vise radosti ...
Da je ostala djevojka, nastao bi pravi kaos


Post je objavljen 11.01.2016. u 09:25 sati.