Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HRVATSKA I SRBIJA SU ISTI FENOMEN PO ZATUCANOM I LICEMJERNOM MENTALITETU



(HDZ) SOVA SE NARUGALA (SDP) SOVI DA IMA GRBAVI KLJUN. HDZ+SDP=SKJ SVE SU TO ISTI LOPOVI I UNIŠTITELJI HRVATA.

Gledam u Hrvatskoj dnevnu politiku, tako isto i u Srbiji. Oba naroda gotovo isto se ponašaju. Iz Francuske se je vratio u Srbiju, Jugoslav Petrišić Domiik. Kao što je i sam rekao - da tamo radio je obavještajne poslove i da bio je u desetak raznih država u ratu.

Ono što je zanimljivo da taj čovjek dosta zna, on je sve lijepo rekao imenom i prezimenom tko je Srbiju pokrao. Između ostaloga je spomenuo kao glavnog lopova Mlađan Dinkića, ministra, kako je ukrao "milijune i milijarde".

Umjesto da narod sječivo pravde okrene na Dinkića, taj glupi i zatucani narod takve informacije ignorira i joj kaže "Petrišić je lud". E, tako je i kod nas u Hrvatskoj, svakog tko otkrije ili upre prstom u kriminal "lud je". Iz toga se vidi koliko je narod bolestan.

Uvijek se stavlja na stranu onog tko ih krade. To je dokaz koliko vlada šarlatanstvo tamo i ovdje. Balkansko prokletstvo je gotovo slično. Nama nije pomogla ni ta "sveta vodica" to što smo ušli u Europsku uniju. Ni što smo u NATO-u.

Ni to nam ne pomaže što smo u drugim svjetskim ii europskim raznim institucijama. I dalje nas kradu kao što su to radili: Ivo Sanader, Nadan Vidošević, Marina Lovrić Merzel, Damir Polančec, i dr. Lopovi dobro prolaze i u Srbiji i Hrvatskoj.

Mesićeve sve afere narod je progutao: INA-MOL, Patrija, otok Kornati, Podravka (Hotel), Joerger Heider, cementara Našice, NEXE grupa, Krsto Laptalo (šverc droge i alkohola), Gadafi, Jovan Vejnović, itd.

------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
HRVATSKA / BJELOVAR
05. 01. 2016. godine
-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------
Članaka; 2939.
POKRET "ŠTIT"


Post je objavljen 05.01.2016. u 08:29 sati.