Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Swingeri price - Ja i prijateljica razmjenile smo muževe

Vecinom prica sam procitala,ali ovo mi je prvi put da i ja opisem jedan licni sexualni dozivljaj. Znam da ova moja prica ide pred citalackom publikom sa vise iskustva i zbog toga ne ocekujem velke ocene i pozitivne kritike za mog prvenca.
Moja prica,mislim da ce biti obicna prica,u kojoj nece biti incesta ,jer ne mogu da zamislim da sin jebe majku ili otac cerku.Ne osudjujem autore takvih prica ,ali ja jednostavno to ne mogu da zamislim jer sam i ja majka,a oca i dan danas najvise postujem i nikada nisam ga zamisljala ili pozelela kako muskarca.
U mojoj prici nece biti”jebacine radi rasturanja kurve”,ja nikada nisam bila kurva/jer znate da kurva to radi za novac/,uvek sam se jebala iz zadovoljstva i cela sam se predavala svom partneru.Moj partner je bio frajer-kavaljer a njegov penis -mister kurac,koga volim jer me pravi srecnom. Ovim hocu da kazem da veoma volim i upraznjavam sex,ali ne volim brutalnosti, vec neznost i postovanje, uostalom ,mislim da to vole ,skoro,sve zene.Pročitaj cjelu pricu

Post je objavljen 04.01.2016. u 13:49 sati.