Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretica

Marketing

'Prave' fotke

Konačno sam to napravila! Naručila sam fotke, prave pravcate papirnate fotke!
Ja sam 'malo' staromodna i ne vjerujem ovim trenutno modernim čudima za čuvanje fotki. Sad su mi na CD-ima...uzmem ja danas te CD-e i idem ih pregledavati a sinko me upita: tko to još koristi? E, upravo o tome pričam! Još uvijek imamo mogućnost pregledavanja slika sa CD-a ali, za nekoliko godina će se dogoditi isto kao i sa, mislim da se to tako zvalo, VHS kazetama, onima koje su se devedesetih stavljale u video (a koji su neki tada zvali 'vidio' misleći da je to na ekavici rofl). Više nitko nema video recordere i sad bi trebalo prebaciti sadržaj na....ne znam ni ja na šta trenutno, a za par godina će opet trebati na nešto već što će tada biti in.
Pošto sam ja, kao i većina, nemarna za to, zaključila sam da su papirnate fotke trajnije. O, da, može se i bez njih ostati, dogodilo nam se već i to, ali, valjda više neće biti rata, pa ćemo imati šta pokazivati unucima.
Žao mi je današnjih mladih, za 20-40 godina oni neće imati nikakve slike. Pogubit će se mobiteli, fejs će, naravno, nestati, ostarit će CD-i ili ih neće imati na čemu pregledavati....šteta, kad se već toliko vole slikati.
Moji (budući) unuci su osigurani, spremila sam im i slike tate sa dugom kosom i bradom rofl.

Post je objavljen 02.01.2016. u 21:01 sati.