Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

ispričavam se

Evo ja se javno ispričavam većem broju autora i uredništvu bloghaera

Pod jedan što sam Hrvat, morate shvatiti dragi prijatelji da to nije bio moj izbor, naime nekom karmičkom slučajnošću sam dospio u obitelj u kojoj su svi Hrvati, pa mi eto nije preostala mogućnost da budem, eskim, Jugoslaven, Neopredjeljen, Apatrid, ili već nešto.

Ne smatram to ničim posebnim pa mi nikako nije jasno zbog čega vi to smatrate tako neprimjerenim, da mi se sviđa biti to što jesam, ili možda vi imate problema s tim što ste vi , ili niste , pa bi eto i meni osporili pravo da budem zadovoljan tom činjenicom.

Pod dva ispričavam se što sam sudjelovao u stvaranju Republike Hrvatske, da sam znao da će to povrijediti vaše male osjećaje bio bi pomno promislio o tome, ovako jebiga šta sad da radim, što se mene tiče ja sam je spreman dijeliti s vama, i možete je volit isto kao i ja , u protivnom ako bi joj želili naškodit, ili da je nema ja vam jebem mater, i stojim na raspolaganju za razgovor o tome bilo kojim sredstvima.

Pod treće ispričavam se što sam kršćanin, ni to nije bio neki moj preveliki izbor, mogao sam se rodit i kao budista, kao što nisam pretjerano revan kršćanin, ne bi bio pretjerano revan ni budista.
Sve vas koji ste nešto drugo, ili koji niste ništa ja poštujem, vaš i vaše pravo da budete što hoćete i da ne budete ništa.

Ali vama koji napadate moje pravo, i koji pljujete po mojoj ili bilo kojoj drugoj vjeri , i bilo čijim vjerskim osjećajima jebem mater.

Vi koji ovdje stalno pod krinkom neke prosvijećenosti, kontinuirano vrijeđate one koji misle drugačije , vi niste ljudi, vi ste govna, vi ste smeće s lošim namjerama i eto ja vam jebem mater.

Za kraj svim našim dragim prijateljima blogerima, bez obzira na nacionalnist, vjeru, spolno opredjeljenje, političko opredjeljenje, i bilo kakvo drugo opredjeljenje, želim sve najbolje u novoj godini.

A svima vama koji bilo kome zamjerate na bilo koji način njegovo opredjeljenje, koji vrijeđate , lažete i svojim brljotinama, ili uredničkom politikom, stvarate netrpeljivost među ljudima jebem mater.



Post je objavljen 31.12.2015. u 16:37 sati.