Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potblogok

Marketing

ZAVRŠNICA SESVETE(mlađi p.)

-polufinale:
JARUN-DINAMO 2004 0:4
-za 3.mjesto:
JARUN-PONIKVE 1:3

(Husnjak)

-istina,bolji je osjećaj kad prespavate.4.mjesto na kraju.Izgubili obje utakmice,ali dojam je sasvim o.k.Sa Dinamom prvo pol. 0:0 i samo zadnjih 10-ak minuta(kod 0:1) kada smo se otvorili je Dinamo bio bolji i stvarao šanse i zabio nam još 3 gola.Šteta što mi nismo zabili prvi,pogotovo u prvom kada iz nekoliko lijepih akcija i kontri imamo priliku da povedemo.

Za 3.mjesto sa Ponikvama slabiji ulazak u utakmicu,što Ponikve koriste i dolaze u vodstvo od 2:0.Vraćamo se u igri Robijevim odličnim slobodnjakom,radimo pritisak,stvaramo šanse,ali bez pogotka(najveća Lovrina šansa).I u drugom igramo dobro,dosta šansi za izjednačenje,ali neće u gol.Igra se otvoreno i sa jedne i druge strane i samo je pitanje na čijoj strani će pasti gol.3:1 za Ponikve,ali nakon toga naš završni 10 minutni pritisak,ali gol začaran.Najveća Gabrijelova šansa.

To je tako u nogometu,sa Dinamom slabija završnica utakmice,sa Ponikvama početak i na tome smo izgubili šansu za medalju.Ali sjajan uspjeh lavova koji će sigurno ostati u lijepom sjećanju.
Svim igračima NK JARUNA sve najbolje u 2016.godini i već 07.01.2016. krećemo u nove izazove.

Post je objavljen 31.12.2015. u 10:11 sati.