Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potblogok

Marketing

ZAVRŠNICA KLARA(7.,8.,9.,10. kolo)... TURNIR SESVETE(stariji p.)

BRONČANI LAVOVIJARUN-SLOGA(G) 3:2
(Gašparović,Horvatinović,Jurišić)
JARUN-JARUN II 3:1
(Čulina,Artuković,Husnjak)
JARUN-DINAMO(OO) 4:1
(Husnjak-3,Petrov)
JARUN-POLET 1 3:0
(Gašparović,Pekas,Petrov)

-lavovima su za medalju u posljednje četiri utakmice trebale četiri pobjede i dali smo sve od sebe da do njih i dođemo.I više nego zaslužena medalja s obzirom na prikazani mali nogomet.Trebali smo biti i srebrni,ali je Brezovica u međusobnom susretu njihove dvije momčadi igrala bez fair playa(pustila drugoj momčadi da pobijedi uz glupiranje djece po terenu) i time nas spustila jednu stepenicu niže.Mi se odmah sjetimo Velesajma i susreta naše dvije momčadi kada se do zadnje sekunde nije znao pobjednik,a samo jedna momčad je mogla uzeti medalju dok je druga tu šansu izgubila ranije.Kod nas se pravilo zna: fair play iznad svega.

Zabili ukupno 31 pogodak,primili 14.Barem 20-ak golova iz atraktivnih malonogometnih akcija u kojima sve i jedan igrač na terenu odigra loptu do same završnice i gola.

Od nagrada LUKA MALEŠEVIĆ dobio nagradu za najboljeg golmana.Branio sjajno prva tri kola,a u trećem kolu drugo pol.sa Brezovicom branio sa slomljenom rukom,a da to nitko nije znao.Nagrada došla u prave ruke.Bravo Luka.
Često i trener dijeli svoje nagrade pa tako ovoga puta nagrada za najboljeg igrača NK JARUNA na ovome turniru pripada IVANU ĐEVENICI.Borio se do zadnje sekunde,zatvorio prilaze golu,od njega kretale akcije i samo jedan propušteni trening(opravdani) u zadnja 2 mjeseca.Sasvim dovoljno za naj igrača.Druga nagrada pripada JOSIPU ĆURIĆU na obranama na turniru jer su nas neke u neizvjesnim utakmicama dovele do pobjede.U cijelom prvom dijelu sezone samo dva propuštena (opravdano) treninga.Rekli smo,tko je redovan doći će brzo i nagrade.I treća nagrada GABRIJEL GAŠPAROVIĆ.Od 8.mjeseca niti jedan propušteni trening.I naravno veliki doprinos golovima i asistencijama na ovome turniru.Nagrade stižu u srijedu.

Čestitke i od trenera svim igračima na medalji i sjajnom malom nogometu.


U utorak i srijedu podjela kalendara.Nakon toga odmor za sve igrače do 07.01.2016. osim za mlađe p.koji još imaju 28.12. osminu finala u Sesvetama.U nedjelju u 11.00 za njih još jedan trening.SESVETE(stariji p.)
JARUN-RUDEŠ 2:4

(Peček,Mrzlečki)

-i ova utakmica je pokazala da igramo sve bolji mali nogomet,ali fali nam držanje koncentracije do kraja.Protiv Žerjavinca u zadnjoj minuti izgubili utakmicu,a protiv Rudeša 7 minuta do kraja vodili 2:1,dvije minute do kraja imali neriješeno i onda par nespretnih reakcija otraga i ode tekma.Ali Rudeš nas nije nadigrao,bili ravnopravni i dobrim dijelom utakmice i bolji tako da igra zaslužuje prolaznu ocjenu,a naš najbolji mali nogomet slijedi na Velesajmu.


Post je objavljen 21.12.2015. u 14:10 sati.