Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Erotske price - Prevarila sam muža sa bivšim školskim prijateljem

Telefon je zazvonio prepoznatljivim tonom poruke, otvorih je očekujući Anu ili neku drugu drugaricu. Sledećeg momenta oči su mi zasuzile i veliki osmeh razvukao se mojim licem… Bio je to Miloš, drug iz srednje škole sa kojim sam u to vreme bila nerazdvojna, ali nažalost godine su učinile svoje i izgubili smo kontakt u potpunosti. Nakon par poruka uobičajenih za takve situacije, dogovorismo vreme i mesto vidjanja.
Nismo se videli punih sedam godina, bila sam udata već tri za predivnog čoveka koga sam volela najviše na svetu, ali počeh da se prisećam Miloša i našeg druženja…
Bio je lep, crna kosa, zelene oči, pune usne… Imali smo dosta toga iza nas, bili smo nerazdvojni i u trenucima dokolice i na pijanim žurkama stalno smo se ljubili i `vatali, klinci… Na jednoj ekskurziji smo čak i pokušali da imamo sex, ali zbog prevelike doze alkohola i vutre, kao i obostranog neiskustva taj pokušaj završio se neslavno.

Milan (moj suprug) bio je na poslu, radio je treću smenu… Oduševljena Miloševim pozivom legla sam na kauč i počela da razmilsljam o našem susretu. Prisetila sam se svakog detalja, njegovog mirisa, pogleda, dodira i sasvim neočekivano osetila pulsiranje u pici. Raširila sam noge i dotakla je, bila je skroz mokra… Pomerila sam tange u stranu i počela da se dodirujem, zavukla sam srednji prst u picu dok sam kažiprstom druge ruke masirala klitoris. U glavi mi je bio samo Miloš I što sam više razmišljala o njemu bila sam sve napaljenija i vlažnija. Stiskala sam sise, vukla bradavice, jecala i stenjala. Stavila sam još dva prsta u picu koja je u ovom momentu mogla primiti i najveću kurčinu! Na momenat sam ustala i iz fioke izvadila svoj vibrator, klekla sam na pod, savila se unapred i gurnula ga otpozadi najjače što sam mogla, vrisnula sam od užitka. Uključila sam ga na najjacu brzinu i nakon par pokreta gore – dole svršavala sam i vrištala kao luda, stiskajući sise i drhteći kao da me je protreslo million volti struje.
Svog supruga sam volela jako, nikada nisam razmišljala o drugim muškarcima jer nam je pored ostalih stvari i sex bio odličan. Nikada ga nisam ni prevarila, ali od tog dana Miloša jednostavno nisam izbacivala iz glave i svakog slobodnog momenta samozadovoljavala bi se misleći na njega. Mislila sam na njega čak i dok sam se jebala sa mužem!!!

>> PROČITAJ CIJELU PRIČU

Post je objavljen 16.12.2015. u 22:59 sati.