Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/potblogok

Marketing

KLARA(mlađi p.).. SESVETE(stariji i mlađi p.)

JARUN-POLET II 1:0
(Husnjak)

JARUN-LOKOMOTIVA II 3:3
(Peček,Dominić,Mrzlečki)

JARUN-CONCORDIA 8:0
(Bašić-2,Pašalić-2,Mamić, Gašparović,Dorotić,Husnjak)

-nastavljena naša jako dobra igra u obje kategorije.Pobjedom u Klari uključujemo se ravnopravno u borbu za medalje.Dobra igra,ali na ovoj utakmici imali previše promašaja pa do zadnje sekunde strahovali da neko Poletovo napucavanje ne završi u mreži.Šteta što se domaćin odlučio na takav način igre,ali mi smo i iz toga izvlačili nešto pozitivno.Vježbali kako se postavljati kod dugih lopti.I odlično reagirali.Sjajno čuvanje igrača,pravovremen izlazak ispred igrača,spuštanje lopte glavom prema suigraču, štopanje dugih lopti i još neki elementi u igri koje smo morali koristiti.Kada bi stavili loptu pod kontrolu kreće pravi mali nogomet sa samo jednom već spomenutom primjedbom.Realizacija.Možda čekamo sljedeći vikend kada se dijele medalje.

Stariji p. u Sesvetama zabili tri krasna gola,igrali dobro,imali više šansi od Lokomotive i šteta što još koja lopta nije završila u njihovoj mreži.Kod primljenih golova,dva pala zbog predalekog stajanja od igrača i jedan zabili sami sebi.Ali rekli smo i ranije da će se sada morati svi dobro namučiti da nas dobiju.Slijedi susjedski derbi sa prvoplasiranim Rudešom.

Mlađi p. priveli kraju nastup u grupi.Sa prvog startnog mjesta krećemo u osminu finala(28.12. u 8.00 ujutro).Igramo protiv Trnja(osim ako se u zadnjem kolu ne dese dva velika iznenađenja i tada bi igrali sa Lokomotivom 2004).U utakmici sa Concordiom igrači su igrali na dosta pozicija i kroz kombinatornu igru zabili osam golova.Ulaskom među 16 najboljih ekipa,lavovi će dati sve od sebe da odemo još koji korak dalje.Isplati se doći pogledati.


Post je objavljen 14.12.2015. u 18:52 sati.