Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

SJEĆANJE NA TEBE UVIJEK IMA MEDEN OKUS



slika: digital artist

Od ovog modrog neba zavrtjelo mi se u očima, a kao šapat tvojih riječi šumi lišće u ovo rano jutro, dok se susrećem na istoku sa žutim diskom koji izranja tako sporo i lijeno iza Zagrebačke gore, a ti dlanom miluješ ključ mog srca, poigravaš se sa njim u ruci, ali ne otključavaš vrata koja vode do dubina tog srca.

Znam, navratit ćeš nakon kasnih pohoda u moje snene prostore i zadržati jato ptica, da ne odleti između mojih trepavica, ne gubim te iz vida, iako se vrijeme promijenilo, ostala sam ista, nepromijenjena, možda sa više kamenja ispred zidova, ali svakim valom bliže i bliže tebi – bez dodira.

Vidim jasnu sliku tvojih očiju, uzburkane duše uvijek uzdahnem kad mi tvoje ime klizne preko usana i srce preskoči svoj uobičajen ritam kucanja života.

Sjećanje na tebe uvijek ima meden okus.


napisano 09.05.2006. u 7:30h na iskrica weblog pod naslovom "okus meda=a taste of honey", a iz 1. zbirke
“SJENA DUŠE”


http://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=99992

i na ovom blogu 9.11.2012.
http://shadowofsoul.blog.hr/2012/11/1631171151/sjecanje-na-tebe-uvijek-ima-meden-okus.html

Image and video hosting by TinyPic

http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata/
ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem ISBN 978-953-7673-60-4 Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.
Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 06.12.2017. u 19:45 sati.