Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/oh-man

Marketing

Bok svima,danas smo puno radili i puno jeli,nismo se uspjeli ni okrenuti oko sebe a dan je vec gotov.
Kao da nas je zacoprao, komentator pretpretproslog posta spominjao je monsune ili nekakve kojegod kise, danas su nam se iste skoro dogodile.

Ujutro je bilo puno toplije nego do sad i jako vlazno. Poslije dva popodne bas se dobro naoblacilo i pomalo smrklo.Stalno zapuhuje topli vjetar, ugodno je....
Na srecu, kisa nije pala (iako je bila prognozirana)
Slutim da nas sto zajedno mozda posjedujemo jedan ili dva kisobrana, a nije niti ugodno, niti lijepo ici u mokroj odjeci na posao, sto bi se u slucaju kise zacijelo dogodilo.
Posustajem s jelom, kaj je previse, previse je:))
Klara P.;
Pa nismo mi harfi zlatnih roj/poj (kao iz pjesme Klinaca s Ribnjaka)
Mi imamo sasvim obicne svirale, ko recimo zena ribara Palunka, na primjer, ili onaj lik iz pjesme koji mora udarati u tamburu ili koga drugoga.
Znaci, svakodnevni instrumenti :D
Lastavice;
Drago mi je cuti!
Puno ljudi kaze da imaju nekoga tu, i svi su redom prezadovoljni. Zaista, bez sale......slike cu probirati i postati kada se vratimo doma :)

Sutra ujutro ponovo razgledamo, jako se veselim jer idemo u najvecu ovdasnju djamiju koja ima navodno najveci tepih na svijetu i neki ludi luster. Ja ko ja, veselim se svjetlu, sjeni i filigranskim detaljima koje, ruku na srce, jos uopce ne uslikah nigdje.

Svakom navratitelju lijep pozdrav :))))))

Post je objavljen 29.11.2015. u 20:46 sati.