Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Poslanica blogonarodu!

Podrška Durici!
Kratko i jasno!
tekst pejstan s bloga od neke od blogerica...



Poštovani blogonarode!

Prije nekog vremena jednoj od nas jer je u nekim svojim fazama dala u potragu za nekim imaginarnim likom, ovdje na ovim stranicama prijetilo da će biti prijavljena svom poslodavcu, nitko od vas izgleda nije shvatio tu prijetnju ozbiljno jer nitko nije osim mene reagirao na isto.

Da budem iskrena ni ja nisam to shvatila naročito ozbiljnim jer sam mišljenja da osoba od koje su dolazile prijetnje laprda bez veze.

Međutim sada se događa da jedna od nas ima probleme zbog pisanja na blogu, i to ne bezazlene probleme, zato vas sve skupa molim da bez obzira na naše podjele damo svi zajedno bezrezervnu podršku našoj dragoj Durici, ovo je nešto što se tiče svih nas i svakoga pojedinačno, jer svako od nas mora dignuti svoj glas protiv suspendiranja prava na slobodu govora.

Obzirom da mene čita ipak ograničen broj blogera budite slobodni na vašim blogovima prenijeti informaciju o ovome.

Pokažimo Durici i svima nama da ni ona niti bilo tko kome se nešto tako dogodi neće ostati sam.

(Prenesite dalje ovaj isti post i s istim naslovom. Neka svi postovi budu takvi u znak prosvjeda protiv diktature, koju pokušavaju provesti i nad slobodnim i neplaćenim vremenom ljudi! Neka se zna da su se na krive namjerili, namjerivši se na nas Blogere!!!

Post je objavljen 29.11.2015. u 19:54 sati.