Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČOVJEK VISOKOGA RIZIKA - ADVOKAT IZ BJELOVARA



Ovih dana mnogo sam čuo o M. L, odvjetniku iz Bjelovara. Dok svi odvjetnici imaju u svom džepu novca, L., pije vjerovali ili ne na veresiju, po bjelovarskim kafićima, uz to i kocka u kladionicama. Dok još može ljude prevariti uzeti im novce unaprijed, a na kraju se uopće ne pojavi na sudskoj raspravi niti piše odgovore na rješenja i žalbe.

Dva puta je izbačen iz ureda koji je koristio kao zakupljeni, a nije plaćao najam, zadnji ga je izbacio i ispljuskao Mile B. Pitaju me građani; gospodine Stojkoviću, kako L., može raditi tu funkciju pet godina, niti jedan predmet nije prijavio, te duguje 488.000 kuna i sve radi na crno. Gdje je tu porezna uprava da poduzme pravne radnje.

Tri godine ga je štitio Miroslav Č., takozvani "konjski zub". Suci i sutkinje pričaju da L., na raspravu dolazi u vidno alkoholnom stanju, dok jednom se čak pijan izbljuvao u hodniku suda u Bjelovaru. Mnogi građani su požalili i zaplakali što su se uputili k njemu, da ih zastupa... M., iz Višnjevca, skoro je ostao bez imanja zbog njegove nesposobnosti.

Za aljkav rad od M. L,, svi znadu. Moj sugovornik mi kaže da Ivo B., iz Velikoga Korenova, mu se je žalio, da je prije dvije godine uzeo dva bekona (svinje), od njega i nikada ih nije platio. Zanimljivo je i to da za sitne novce mogli ste ga kupiti. Ako je i vas branio tj. zastupao, druga strana mu je ponudila mito - on je uzeo i zamutio spor...

Kad je radio za gospodina Vladimira G., njegov odvjetnički ured, nije o ničemu vodio brigu,..., pa ga je i on istjerao, jer radio mu je štetu, uvijek je bio pijan i kasnio je na rasprave. Čak je na raspravi jednoj zaspao, pa ga je sutkinja upozorila, da se probudi i sudjeluje u kaznenom zakonu.. Zato građani neka se čuvaju M. L., da ne nasjednu njegovom hvalisavom jeziku.


BRANKO STOJKOVIĆ
29.11.2015. godine
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com
Članaka; 2895.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)


Post je objavljen 29.11.2015. u 19:48 sati.