Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLICIJA NEMOĆNA PRED LOPOVIMA KOJI SVE KRADU




Toliko je pokrao auta i izvršio provala i krađa i nikada se nije našao u crnoj kronici dana. Pitamo se: Sa čime se uopće bave “naši” mediji? O tome lopovu i probisvijetu Zoranu Hadžialiću (iz Bjelovara) nijedan novinar nije napisao ni jednog slova… To je dokaz koliki su novinari šljamovi… Koliko su novinari korumpirani i prodani… Hadžialić je ukrao zlata na na kile. Trideset godina taj lik krade i nikome ništa. Malo ode u zatvor i nikome ništa. Opet je i dalje on ista priča. Policija nema vremena da sagleda tko su popovi s kojima se druži. Tok akvih u našem društvu ima koliko hoćeš. U Bjelovaru oko blagdana i nove godine bilo je toliko provala u kuće i objekte, a policija spava i pravi se u uniformama da su glavne face…. Na meti su bili i dućani i frizerski saloni i trafike, itd.

Dok policija tapka u mraku, takvi likovi kao što je i Željko Zgonjanin – Pop krade novčanike, torbice, uskače u tuđa dvorišta i kuće… Neka vide nadležni koji čuvaju red i mir i tuđu imovinu, gdje se taj šljam sve okuplja… To su vikend “popovčići” Hadžialić dolazi s autom u Bjelovar, i dok nešto ukrade odlazi.. Koliko je policija nemoćna vidi se iz statistike iz prošle godine – koliko je policija riješila slučajeva. Moglo bi se reći ni 20% kriminaliteta u Bjelovaru.. Obili su stan od Tome Španića i odnesli 55 tisuća eura i pištolj s dva okvira. Malo dalje provalili su Božidaru Vukojeviću – Bonji, i odnesli eure i zlato.. Pa, opet malo dalje opljačkali su Antu Berića, isto odnesli su svega i svašta… To se je desilo u krugu zračne linije svega oko 300 metara…

Na sudu korupcija u policiji korupcije, jedni te isti ljudi tamo rade godinama i ništa se nažalost normalno ne događa… Politiku vidim kakvu imamo “trulu” i lopovsku do daske… Naš grad i županija i cijela država kalja se i propada, svi se prave – kao da sve štima. Takvih sitnih lopova je “malo more” ali ima i krupnih lopova o njima ćemo malo poslije. I oni će ubrzo doći na red. Sada ćemo čistiti malo odozdola pa prema gore. Ne treba i ove zanemariti štetočine… Krajnje je vrijeme da se obračunamo sa tom “šarenom” lopovskom bagrom.. Dok birokracije lijepo živi po institucijama “nominacijske” države, glodavci sve nagrizaju redom… Nema posla i svi počeli redom krasti i muljati… To je lice pravne države Republike Hrvatske?!

-----------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
Tel/Mob: 095 814 82 90

HRVATSKA / BJELOVAR

-------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
--------------------------------------------
brankostojkovic152@yahoo.com
--------------------------------------------


Post je objavljen 25.11.2015. u 10:49 sati.