Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crvenikrizvirovitica

Marketing

Besplatan prijevoz za starije i nemoćne


Projektom "Most solidarnosti i jednakih mogućnosti" osiguran je besplatan prijevoz za starije i nemoćne osobe s područja grada Virovitice i prigradskih naselja.

Projekt je izradila Razvojna agencija VTA prema natječaju Ministarstva socijalne politike i mladih a nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica s partnerima Centrom za socijalnu skrb Virovitica i Gradom Virovitica.

Korisnici besplatnog prijevoza su starije i nemoćne osobe, 173 korisnika prava iz sustava socijalne skrbi te umirovljenici i sve starije i nemoćne osobe koje do sada nisu bile službeno evidentirane kao korisnici sustava socijalne skrbi a imaju više od 65 godina života.

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica, između tri ponuditelja prijevoza, kao najpovoljnijeg ponuditelja, za prijevoznika je odabralo i angažiralo tvrtku "Čazmatrans"d.d. Čazma.

Popis korisnika prava na besplatni prijevoz, Gradsko društvo Crvenog križa utvrdilo je prema evidenciji Centra za socijalnu skrb Virovitica i evidenciji Grada Virovitice.

Za sve informacije vezano uz besplatan prijevoz možete se obratiti u Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica ili na telefon: 729-459.

Prijevoz je za sva prigradska naselja i grad Viroviticu organiziran dva puta tjedno, prijevoz počinje u ponedjeljak 09. studenoga 2015. a prema utvrđenom tjednom voznom redu.


Post je objavljen 06.11.2015. u 07:30 sati.