Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

praznik demokracije

Evo još malo pa će i praznik demokracije.

Lipo ćemo se zeru plaknit, muški obrijat ćunku , ženske noge, a more bit i štagod drugo, pa ćemo se parićat, kako mirita i ić glasat za najbolji haiku.

Samo na ove Izbore nemore izać svaka punoljetna budala ka na ove poslin, vengo samo pisnici autori, pa sve nešto pensan kako bi tako tribalo i za ove druge izbore, da mogu glasat samo oni šta su na listan i to ne za sebe, a ne vako Zajebaju cilu državu na svetu nedilju umisto da svit na miru more odat po siti centrin, arenan i drugin dućanin.

Kad malo boje promislin ja bi ženskin zabranija glasati, one su izabrale Sanadera, jer in je bija zgodan, pa je ispa lupež par excelance, onda su izabrale Mesića jer je bija simpatičan, pa je ispa lažov, lupež, kokošar i iša je svidočit kontra svoje države, pa su onda izabrale Milanovića jer je bija mlad i zgodan, pa je ispa malo poremećen, neradnik, da je lupež i lažov saznat će mo poslin.

Zato bi ja preventivno zabranija ženskin glasat jerbo će vako opet pobjedit ona ulizica El dijablo, neka nije ni napisa hajiku, ako neće on oće neki drugi muški , jer vidili smo prošli put šta su kučke učinile Marijoneti koja je miritala pobjedit a ne oni settebandijere.

Post je objavljen 28.10.2015. u 15:16 sati.