Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TITO JE BIO NAJVEĆI DANGUBA I SMRAD, ALI SVI SU SE OKO NJEGA OKUPLJALI



BRANKO STOJKOVIĆ: NETKO JE ZADUŽEN DA SVE MOJE TEKSTOVE BRIŠE ILI NA NJIH STAVLJA BLOKADE - TO SAMO GOVORI DA (OVDJE) ŽIVIMO U NE SLOBODNOM SISTEMU, NEGO DA S NAMA UPRAVLJAJU PRAVI BOLESNICI I LUĐACI...

Gledam danas emisiju "Bujica" koju vodi Damir Bujanec na televiziji Z1 i ne mogu vjerovati što slušao i vidio - Bujanec, taj tip je; tako "prljav igrač". Ja bi Bujanca slobodno mogao nazvati "novinarsko smeće" i čovjeka bez čistih računa. U svoju emisiju je (opet) pozvao kao gošću Ružu Tomašić, koja prodaje nam pamet i priča nam bajke... Ruža se je uhljebila u Europski parlament i ima dobru plaću,.., i njoj je dobro.

Ruža Tomašić je prije rekla narodu: da ne idemo u to blato i smeće u Europsku uniju. A onda ona prva je u Bruxeles otrčala. Te, ona sad u EU traži spas za hrvatsku naciju. UDBA joj je rekla jednu čarobnu riječenicu i formulu: "tko ne voli Hrvatsku neka ide ili može biti samo ovdje gost"... Zašto voditelj "poganske emisije" nije upitao Ružu Tomašić, za njenu promjenu mišljenja...

Pogledajte ove sramotne stranke HDZ-e i SDP-e i sve ostale "šugajnere i lopove" kako u raznim emisijama kao i "nedjeljom u dva" sotonistički političari već rade račun bez naroda, koliko mandata će na ovim izborima dobiti u vlasti... Dati glas njima je bačeni glas. Politički uhljebi uništavaju nas i kradu punih dvadeset i pet prošlih godina. Oni na razne načine namještaju kandidate i izbore... Sve je već odlučeno unaprijed. Sjetite se narode prošlih izbora 2011. godine.

Iz "naftalina" su izvukli; Sinčića i Pernara i njihov izmišljeni "živi zid" oni su trkači zečevi za ove izbore. Njih je netko instalirao da naivnu i glupu raju povuku do biračkih kutija. Jer kriza izbora nije od jučer. Svaki put UDBA osmisli nešto novo kao "Most" od Bože Petrova, ORaH, Mirele Holy, "HRASTt", itd. Dok mi sve gore i gore živimo.

BRANKO STOJKOVIĆ
---------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr

HRVATSKA / BJELOVAR, 43000
brankostojkovic152@yahoo.com

Članaka; 2831.
++++++++++++++++++++++
Mobitel: 095/8148290 (ŠTIT)



Post je objavljen 18.10.2015. u 15:12 sati.