Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Obožavateljice skidale majice na koncertu!

Madonna je ovog tjedna po prvi put nastupila u Edmontonu! Prvi koncert u Edmontonu popraćen je nezaboravnim trenucima! Od zaruka do skidanja djevojaka u toplesu! Večer u dvorani Rexall Place prošla je velikim ovacijama i prezabavnom atmosferom! Edmonton se pokazao kao izvrsno mjesto za doživjeti Madonnin show!

Provjerala je s koje strane je publika življa. "Kako večer ide, skidat ćemo se sve više."

Madonna je uspjela natjerati djevojke da skinu svoje majice, a najvatrenije obožavateljice nisu ni dugo razmišljale! Uspjela je natjerati i sramežnija lica, "Nemaš pločice? Imaš lijepo lice, to je bitno." Nije htjela nastaviti sa setlistom dok ne vidi mnoga lica bez majice! Na pozornici je skupljala majice obožavatelja. Urnebesno! 'Ghosttown' je dobio izvrsnu reakciju publiku. Bilo je predivno vidjeti toliko fanova da pjevaju skupa s Madonnom.

Poslije završetka 'Material Girl', Madonnu je zanimalo koliko fanova se želi vjeriti. Pronašla je jedan par i uz njenu pomoć, dvojica muškaraca izrekli su da! Nemilosrdna kučka večeri je bila djevojka iz Brazila i Madonna joj je poklonila kapu u obliku ćurke povodom Dana zahvalnosti u Kanadi.









Euforije nije nimalo nedostajalo i na drugoj večeri. Pričljiva Madonna tjerala je ponovo publiku na skidanje. Izazivala ih je da su sramžljivi i nije pjevala sve dok ne skupi dovoljan broj majica! Na 'Unapologetic Bitch' zbijala je šale s obožavateljem i zadirkivala ga. Prezabavni Edmonton će svakako postati stalna destinacija za Madonninu turneju!





Post je objavljen 13.10.2015. u 22:20 sati.