Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

samo ne ozbiljno

Ponekad ne mogu doći sebi kad vidim koliko vi ljudi sebe doživljavate ozbiljno.

Sami prema sebi se odnosite kao prema nekim apstraktnim realsocijalističkim umjetninama, znate ono važno da je veliko puno betona željeza, jebeš kvalitetu glavno da se vidi izdaleka.
Jebiga sad će opet ispast da vas napadam, a nisam, stvarno nisam, vi ste meni baš simpa takvi sjebani, ali ne možete očekivati od mene da vas doživljavam ozbiljno.

Mislim meni je urnebesno dobro i zanimljivo kad se neko od sedandest godina zaljubi ka da mu je devet, ili kad se žena od šezdeset godina prema ostatku pedesetogodišnjaka odnosi kao šestogodišnjakinja iz predškolaca, prema četverogodišnjacima iz srednjiša, neka me Durica ispravi ako se drugačije zovu.

Nekako mi teško polazi za rukom, kad vidim žene u najboljim godinama, na putu da postanu bake, ili one koje su već tamo, shvatiti ih ozbiljno dok one sline za nekim tamo, kao trinaestogodišnje curice u moje doba za posterom od Vlade Kalembera.

Ili kad ocvali u stvarnosti nerealizirani švaler piše pjesmuljke, jednoj pa drugoj, pa trećoj a onda se ona njegova glođe sa svima.

Meni smo svi mi super, sa svim našim glupostima, pjesmuljcima koje pišemo , nemuštim literarnim uradcima, think pozitive nacizmima, svađama, mirenjima, klanovima, prijateljstvima, i neprijateljstvima, samo ne možete očekivati od mene da nas shvaćam ozbiljno.

Super je meni i bitka za političke stavove, i svjetonazorske dogme, razumijem ja i vas kojima je u socijalizmu bilo bolje, i vas što mrzite isti taj socijalizam iz dna duše, i vas kojima se domoljublje gadi, jer naprosto niste Hrvati, ali to prikrivate pa se furate na neki kvazikozmopolitizam, kao i vas kojima je nekritičko domoljublje must have acessoire, sve ja vas razumijem, ali pobogu ne očekujte da te vaše drame doživljavam ozbiljno.


Dragi moji blogeri svi ste vi meni simpa, i ja se ovdje samo zabavljam, istina neke volim više od drugih, i bilo bi neozbiljno od vas da mi to zamjerite, i krivo mislite ako mislite da je bilo tko pošteđen mog uvrnutog smisla za humor, i potrebe da stvari razgolićujem i skidam šarene papire sa zapakiranog govna, jebiga takav sam.

I sve je u redu, i sve će biti u redu samo nemojte molim vas očekivati da vas doživljavam ozbiljno, to bi ipak bilo malo previše.

I da zaključim ni ja nisam ništa posebno bolji od vas :)))





Post je objavljen 06.01.2016. u 17:10 sati.