Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sumi

Marketing

Papa u Americi

Naše novine, pa i one najpliće, kao što je 24 sata, naravno izvrću papine riječi , pokušavaju ga omalovažit i ismijati.

Ne isplati se uopće niti čitati transkripte papinih poruka kroz mainstream medije, već pogledati original snimku sa engleskim prijevodom.

Po našim izopačenim novinama i novinarima papa je otišao održati planirani govor, i onda je bio neozbiljan, nije se držao protokola i još se našalio sa zlostavljanjem djece....

Pogledajmo original snimu (kliknuti link), pa vidimo da taj govor nije kako naše novine prenose, smiješan, neozbiljan, i djeca neće "dobiti po glavi", već će dobiti "headacke" što je sasvim drugo značenje, odnosno djeca dobiju "glavobolju"...

Sad, kad se riješimo negacije ajmo na najvažnije- na ono što je papa rekao.
Iako je možda spremao govor o Američkom problemu nije ga se odrekao iz nemara i neozbiljnosti već ga je govorio iz srca a ne sa papira, on je ovim što je iznio dao univerzalno rješenje svake države:
sve počinje u obitelji.

Treba li se reflektirati i na hrvatske probleme i gdje je njihov izvor?
Gdje počinju korupcija, nepotizam, krađe raznih vrsta a poglavito one gdje se država (Svi mi) smatra kolektivnim neprijateljem broj1, i da si Robin Hood ako si ukrao državi (svima nama a ne samo i uhljebima, čiji status, nadalje i jest zapravo cilj većini Hrvata-postati uhljebom-većini, pa čak i mnogima koji seru protiv uhljebizma).
Gdje počinju ostala hrvatska zla, nema ih? A što se sa tim da ih je malo bilo između dok su jedni bili fašisti a drugi komunisti, što je sa pripadanjem ideologijama, preciznije rečeno.

Hrvat koji će biti ono što Hrvatska bude, za deset, dvadeset, trideset godina, to su djeca koja se odgajaju ovih dana. Kako?
U kakvom okruženju obiteljskom? S kakvim primjerom u roditeljima?
Tko je i kako odgojio današnju populaciju?

A što se podvala o papinim izjavama tiče, trenutno ima i puno gorih od plitkog 24 sata, npr uporno trubljenje da papa ide osnivati novi svjetski poredak sa američkim masonima - potpuno neargumentirane izjave. Zapravo, cijelo vrijeme su vidljivi argumenti upravo suprotnog.
Po našim medijima se vide i šuplji i tupi sljedbenici i takvih fora.

Papa je službenik onoga svijeta a ne ovoga, zato ga sluge ovoga svijeta i ne vole. To se vidi na lažima o njegovim izjavama, ono drugo, a prvo se vidi po samim izjavama kad se pogledaju direktno i kad se shvate u u kojem su i izgovorene. A ne u iskrivljenosti i distorziji kako se čuju (što žele čuti a ne što je rečeno) ili kako se prenosi, isto tako iskrivljeno.



Post je objavljen 27.09.2015. u 18:40 sati.