Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

u dobru i u zlu

Gospe moja šta su se uskokodakali.
Sve je kriv oni Escajg, ili Frešcajg, đava ga nosija nakog berlavog.
Uvatija se Bise, udat će se, neće se udat, šta ludonju briga ko će se udat.
Bolje bi mu bilo da gleda svog posla, baš je on cvitić, samo škandale smišlja naki manit.
Gore mi je šta su se one kokoši, uskokodakale, pari da je svaka snila jaje.
I to su mi ka prijateljice, ona Pjaceta, neka se ona udava, njoj je vrime, svi vlakovi će jon uteć, Bise još ima vrimena, a bome i prilika.
Kad se utegnen, izdepiliran noge i namažen i onih šta san kupila u Kozmu pa da vidiš, oni muški ka muve od Pipsa padaju, nikidan se jedan u stup zalipija dok je ume gleda.
A ona Marijoneta, šta ona glumi hipika sa onin janjcon, ka voli beštije malo ih je izila, da jon je muž zna koliko košta nju ranit ni ona se nikad ne bi udala.
Još je gora ona Sarah, ona bi mene udavala, neka sebe uda. Umrit će cvileć za onin kuvaron, i to jon neće bit dosta, vraćat će se na ovi svit plašiti nas i pričat o kuvaru, đava jon kuhara nosa.
Eno i ona Shadow, i ona ima nešto za reć, bolje jon je da piše one svoje pismice, još dvi jon fale do sedan miljuna i pesto.
Kad se dočepušan one Lionice iščupat ću jon svu kosu pa će parit ka pas žućo , a ne ka lavica, ona će mi nešto reć, ona biće ne da muškin one stvari dok ne nauču ustav napamet.

O onin muškin neću ni govorit, meni je još pokojna baba rekla Bise moja muški kad se oženu tražu da mi žene budemo pralje i kuharice, kurve tražu okolo.

A onoga Escajga tad se njega dovatin, on će meni Bise ovo Bise ono.

Bise se može udat kad oće, a neću sad za inat neka crknu.

Post je objavljen 26.09.2015. u 20:09 sati.