Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Hej Franjo javi se

Proglas

( Mela šeta ulicom maloga Blogograda udarajući u najveći bubanj koji postoji. Blogeri se raštrkaše na sve strane. Jedni joj …, drugi viču da je… treći trče po hitnu pomoć. Mela nastavlja svoj bubnjanje dok joj i samoj bubnjići ne kažu da je vrijeme da prestane. Taman kad je pomislila da odustane, pridruži joj se nekolicina blogera s bubnjevima također. I odoše u Afriku da traže Franju. Neko im je šapnuo da je tamo emigrirao bezglavo bježeći da spasi živu glavu od Mele. Blogerski bend „Zabubnjalo ti dabogda“, svira tam, tam ritmove i prizivaju Franju u Africi. Radiovezom šalju pozadinskoj ekipi blogera u Hrvatskoj upute za daljnju potragu. Ekipa domofranjevaca slaže proglas i lijepi ga po cijelom Blogogradu. )

PROGLAS

DAJE SE NA ZNANJE:

Da ne bi bilo zabune i nereda u blogerskoj državici i granici, u kukuruzima: „Drž ga!“ i „Ne daj mu da prođe!“, ogradi ga, zavedi i privedi , ja vam dajem proglas da je Franjo samo moj i da ga u nikojem slučaju ne želim dijeliti, kopirati i klonirati.

Glede toga, i u svezi s time, moja potraga za njim se nastavlja u tonu trenutnog raspoloženja. Da mi se nije učinio vrijednim, ne bih ga ni tražila.

Istina jeste da on postoji, da živi u Zagrebačkoj županiji, da je srednjih godina, da… ne smijem vam previše toga reći jer ga štitim. Štitim ga sad i do kraja, bez obzira kakav ishod bio. Ako se pitate zašto, to je zato jer ja tako želim, jer sam takva i gotovo.

Je li Franjo legenda, dr. Giacomo Casanova, debeljuškasta teta Lucija koja voli štrikati dok se tipka ili samo običan čovjek prosudite sami. Kao što možete vidjeti i sama sam svakodnevno u previranjima, tko je on zapravo.

A zašto se ne javlja ?

Ima bezbroj odgovora, neke sam pokušala dati. A možda igrom slučaja, on još uvijek ne zna da ga tražim.

Nije mi namjera da Franju ocrnim, da muški rod degradiram. Na Franjin račun možete šaljivo reagirati, neće se uvrijediti. A uvrede na moj račun ? Udrite što jače možete! Ja volim smijeh, on me veseli i puni mi baterije pa vaše grube ili šaljive komentare dočekujem s veseljem.

Ako Franjo čita, on jako dobro razumije svaku moju riječ. I šaljem mu veeeeeeeeeeliki pozdrav uz udarce bubnjeva.

BUM-BARA-BUM , TAM-TAM-TAM , BUM-BUM-BUM-TE-NA-ŠLA

Mela


Post je objavljen 24.09.2015. u 15:43 sati.