Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Izbaciti Njemačku iz kvalifikacija za prvenstvo Europe (u nogometu)


Iz mog kuta (kad sami nećete povezati stvari ...)


Izbjeglički, migrantski i imigrantski val nije potreban Europi. Nije potreban razvijenim državama.
Nagađanja kako je demografsko ojačavanje zapadnih država razlog poziva imigrantima nema uporišta u stvarnosti.

Natalitet (izrazito slab u zapadno europskim državama) posljedica je kontroliranoga (mogućeg) razvoja. Države ne potiču demografski rast u nemogućnosti i gospodarskog rasta. (Energenti, sirovine, ...)
Ograničenost životnih resursa ograničavaju brojnost stanovništva.
Kako industrijalizacija (treća industrijska revolucija je u tijeku) teži robotizaciji i automatizaciji, procjene su kako će u Njemačkoj generacije rođene 2030 i poslije rođenjem steći mirovinu (i neće nikada raditi).
Zašto je onda Njemačkoj (i ostalim razvijenim državama) potreban imigrantski val?

Njemačka je pozvala useljenike. Nisu precizirali uvjete zbrinjavanja, brojnost, način odabira i transporta. Njemačka je pokrenula migracijsku lavinu (koja je preplavila ili će preplaviti i sve one koji nisu imali volju primati to (uglavnom radno neprihvatljivo) stanovništvo.
Politički gledano, ni Njemačkoj nisu potrebni takvi imigranti. Jedini koji su profitirali tim valom su Rusi (EU, koju optužuju za raketni štit i širenje, slabi ... Ukrajinu nitko ne spominje, Sirija se kao mediteranska vojna-pomorska-raketna baza oslobađa prozapadnih stanovnika , ...). A Nijemačka bez ruskih sirovina (plina, nafte, rude, ...) ne postoji kao industrijska zemlja.

U tom kontekstu predlažem izbacivanje njemačke nogometne reprezentacije iz kvalifikacija za Europsko prvenstvo, i prebacivanje u azijsku skupinu. Podjednako i u svim ostalim sportovima.
Kad može Izrael igrati europske kvalifikacije (jer ne može s njima), može i Njemačka igrati u azijskoj skupini (jer mi ne možemo više s njima).

Svojedobno su sa Staljinom dogovorili veliki rat (u kojem je stradalo i njihovih 12 milijuna), zašto ne bi Europu destabilizirali civilizacijskom najezdom (nepismenih) muslimana? (Ili zašto Njemačka ne može biti europski lider...)




Post je objavljen 22.09.2015. u 22:41 sati.