Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/crniblogkomunizma

Marketing

Kockanje s ilegalnim migrantima zvani izbjeglice

 photo Izbjeglika kriza Tovarnik4_zpswblzpdqt.jpg

Tako je počelo i u Hrvatskoj, Tovarnik, 16. rujan 2015. godine, vlada bez pregleda i kontrole počela u zemlju puštati ilegalne migrante zvani "izbjeglice" koji su u stampedu pregazili državne granice Makedonije, Srbije, Mađarske i Hrvatske. Gdje su žene i djeca? Vidjet ćemo ih samo u kadrovima vladinih "podzemnih" medija, u realnosti radi se o hordama agresivnih muškaraca, svi slučajno muslimani, koji bez ispaljenog metka osvajaju novi "Lebensraum" ili životni prostor u Europi. U principu je vlada Republike Hrvatske kapitulirala, i izvršila veleizdaju, ali balkanska "elita" se pobrinula za sebe, te jeiz Kaznenog zakona RH izbrisala odredbe o veleizdaji naroda i države. Zašto je vlada izvršila izdalu nacionalnih interesa, i de facto veleizdaju? Zato što ispunjava naloge iznad nje, iznad koje bi smjeli biti samo Bog i Hrvati!

 photo Izbjeglika kriza Kukuruziscaronte kod Tovarnika_zpsnz6jxlgu.jpg

Nakon što su ilegalni migranti pregazili hrvatske granične prijelaze, vlada ih je zatvorila i otvorila migrantima put preko polja. Na fotografiji kukuruzište uz hrvatsko-srbijansku državnu granicu na putu od Šida do Tovarnika. Karakteristika ilegalnih migranata jest ta da su podijeljeni u skupine od po desetak do dvadesetak, i svaka ima baremjednu ženu i jedno dijete sa sobom koje se po potrebi, ako migranti na pohodu u Europu gdje zastanu postavi u prve redove pred kadrove fotografa kako bi se simuliralo izazivanje velikih emocija kod Europljana i suosjećanje. Migranti su vrlo lukavi.

 photo Izbjeglika Kriza Tovarnik3_zpstbmhtsqt.jpg

Namješteno izazivanje emocija kod Hrvata od strane vladinih medija i lukavih migranata u čemu se ne štede mala djeca i bebe koje se izlaže velikom stresu kad god "jadne izbjeglice" naiđu na neku prepreku na svom putu prodora u Njemačku.

 photo Ilegalni migranti s maarsko srbijanske granice masovno se premjescarontaju u Hrvatsku_zps6l4zvwzb.jpg

Nakon što je Mađarska radi zaštite svojih nacionalnih interesa nemiješanja masovnog miješanja stranih kultura sa tisućljetnom kršćanskom kulturom mađarskih katolika izgradila zaštitni zid prema Srbiji, vlada HR u dogovoru s Beogradom počela je "izbjeglice" masovno prebacivati preko Hrvatske u Mađarsku, u stilu "prebaci brigu nadrugoga", zbog čega je vlada mađarskog premijera Viktora Orbana počela graditi Mađarski zid i prema Hrvatskoj. Ministar vanjskih poslova Države Mađarske obavijestio je Europsku uniju da se ante portas Europe nalazi oko 35 milijuna izbjeglica, što je točno, jer je Turska nakon raspada Sovjetskog Saveza 1992. godine udijelila muslimanima iz bivših sovjetskih srednjoazijskih republika dvostruko državljanstvo, i turkmenskim narodima navedenih republika, a ima ih 200.000.0000, podijelila milijune putovnica. Vlada RH je time Hrvatsku pretvorila u koridor, iako po planu Europske komisije Hrvatska nije predviđena kao "koridor" ua "izbjeglice"s Bliskog istokai Srednje Azije, već je to Mađarska koja to ne želi biti. Ucijenjena od predsjednika Europskog parlamenta da će joj biti uskraćena sredstva iz EU-fondova za razvoj, mađarska vlada na kapaljku pušta u zemlju ilegalni migrante iz Srbije, koji dođu preko Hrvatske te ih vlada organizirano prevozi do hrvatsko-mađarske granice, dok ne završi izgradnju Mađarskog zida uzduž hrvatsko-mađarske granice. VladaRH uspjela se posvađati s mađarskom vladom ali i sa slovenskom vladom, jer je i na granicu prema Sloveniji, Braganu i Harmicu na Sutli organizirano slal ilegalne migrante, tako da su Mađari i Slovenci zatvorili željeznički promet prema Hrvatskoj. U prvih pet dana "Izbjegličke krize" HR vlada uspjela je Hrvatsku pretvoriti otvorenu zemlju za ilegalne migrante, a u zatvorenu zemlju za Hrvate koji vlakovima ne mogu putovati u inozemstvo. Pritisak Beograda i Zagreba na Budimpeštu jest također u funkciji rušenja demokratske vlade mađarskog premijera VIktora Orbana koji je jedini državnik u Europi koji se organizirano suprotstavlja islamskoj kolonizaciji Europe.

 photo Asyl-InvasionunterwegsnachC396sterreich-Deutschland_zpsik9o1xux.jpg

Otkuda izašto horde ilegalnih migranata u Europi? Usred ljeta, kolovoza 2015. godine je Europu kao grom iz vedra neba pogodio izbjeglički migrantski val, što nije slučajno, naime, seoba naroda radi miješanja muslimana s Bliskog istoka, Srednje Azije i sjeverne Afrike, dogovoren jena tajnom sastanku tajnog društva Bilderberg u austrijskom Tirolu lipnja 2015. godine, radi destabilizacije Njemačke, a svi ilegalni migranti stalno su na svom putu, na kojem su državne granice europskih zemalja provaljivali kao što nož reže maslac, ponavljali da "samo žele u Njemačku, "Germany".

Svjetska financijska elita želi 3. svjetski rat radi instaliranja tzv. Svjetske vlade i gospodstva nad narodima, nacionalnim državama i resursima. Zato je američka vlada stvorila Ukrajinsku krizu u veljači 2014. godine rušenjem demokratski izabrane ukrajinske vlade predsjednika Viktora Janukoviča, i instaliranjem marionetske vlade u Kijevu s kojom upravlja CIA i NATO. Pošto Amerikanci ne znaju kako će Njemačka reagirati u Ukrajinskoj krizi, odlučili su je trajno destabilizrati imigrantskim valom kako bi se Nijemci bavili sami sa sobom, što je starorimska politika "Divide et impera", "Podijeli i vladaj". Za to vrijeme američka vlada na istok Europe je od ljeta 2014. do ljeta 2015. poslalala preko 1300 željezničkih transporta, većinom preko neutralne Austrije, s vojom opremom put istoka Europe, u baltičke republike, Ukrajinu, Rumunjsku i Bugarsku.

U Njemačku je samo u nekoliko dana krajem kolovoza 2015. došlo oko pola milijuna imigranata turkmenskog i arapskog podrijetla, koji su, naravno, također ilegalno prešli austrijsko-njemačku granicu. Ucijenjena od liberalnog Zapada, ili izdajnica, njemačka kancelarka Angela Merkel otvorila je njemačke granice za nekontrolirano useljavanje stranaca u Njemačku. (Ne treba zaboraviti da je Angela Merkel, prije nego li je postala njemačkom kancelarkom bila gošća na godišnjoj konferenciji Bilderberg.)

 photo Izbjeglika kriza12_zpsdbkmfs01.jpg

Ilegalni migranti uzdižu u nebesa njemačku kancelarku Angelu Merkel, navodnu kršćanku kojoj se predbacuje da je bila doušnica istočnonjemačke komunističke i zloglasne tajne službe STASI, a službeno je bila članica socijalističke omladine u komunističkoj Istočnoj Njemačkoj, koja je studirala fiziku u istočnoukrajinskom radu Donjecku za vrijeme Sovjetskog Saveza. Za svoju nasljednicu postavio ju je njemački kancelar Helmut Kohl kojeg se ona odrekla odmah nakon stupanja na vlast, a koji je u svojim memoarima zažalio ovu svoju pogrešku žestoko je kritizirajući, ali ne zato što ga se odrekla nego zato što je kriva osoba na krivom mjestu. Danas je u Njemačkoj ogorčeno njemačko stanovništvo naziva "narodnim izdajnikom". Njemačka kancelarka Angela Merkel, čijie su marionete hrvatski i srbijanski premijer, nakon stampeda arapskih i turkmenskih islamskih ilegalnih migranata u Njemačku javno je pozvala da "sve izbjeglice mogu doći u Njemačku"

EU je, inače, neformalno odbila članstvo Republike Turske u Europskoj uniji, i to iz nepoznatih razloga, uz navođenje izgovora da Turska nije pravna država, da turska vlada nepoštiva ljudska prava i slobodu medija i slično. Toje djelomično točno, ali ni Republika Hrvatska nije pravna država, pa je svejedno iz "viših interesa", zbog svoje jadranske obale, svojih resursa, posebno poljoprivrednih i pitke vode, te zbog svog geo-strateškog položaja u Jugo-istočnoj Europi na putu prema Bliskom istoku i istoku Europe, primljena u članstvo EU, i u NATO. Na to je turski premijer Erdogan ljutito najavio da će Turska osnovati svoju vlastitu "uniju." Njemački politički dnevnik 'Die Welt' je 12. 1. 2011. prenio slijedeću vijest:

"Erdogan sanja o arapsko-turskoj svjetskoj moći... Erdogan je pozvao Arape i Turke na ujedinjenje u jednu uniju."

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad je ne jednom upozorio svijet, da turski čelnik Erdogan namjerava obnoviti Osmansko Carstvo. Njemački 'Die Welt' prenio je 26. 11. 2012. slijedeću vijest:

"Erdogan sanja o novom Osmanskom Carstvu." www.welt.de

U Otkrivenju/Apokalipsi Biblije spominje se da će 8. carstvu zacijeliti rane, te će pod vodstvom anti-Krista bitio bnovljeno. Carstva pod vodstvom đavola navedena u Bibliji su: starobabilonsko carstvo, zatim staroegipatsko carstvo, medijsko-perzijsko i asirijsko carstvo, zatim Rimsko Carstvo, i to Zapadno i Istočno (Bizant), i Osmansko Carstvo koje je 1924. nestalo s političke karte svijeta. Nakon Prvog svjetskog rata je turski čelnik Kemal Ataturk od ostatka Osmanskog Carstva u Maloj Aziji, dakle, od Turske učinio laičku državu, ukinuvpi islamsku državu odnosno "kalifat", međutim, Redžepu Erdoganu je uspjelo Republiku Tursku pretvoriti u pro-islamsku državu koja uz to otvoreno podupire u lipnju 2014. samoproglašenu terorističku 'Islamsku državu' na okupiranim područjima sjevernog Iraka i sjeverne Sirije, a preko Turske u "kalifat" tzv. Islamske države dolaze na desetke tisuća ekstremnih muslimana iz Europe i Rusije, tzv.džihadista ili "svetih ratnika". (Samo u EU ćivi oko 40 milijuna muslimana, a u turskoj Anadoliji u Maloj Aziji 60 milijuna.) Po biblijskom proročanstvu će se anti-kristu podrediti deset kraljeva odnosno muslimanskih zemalja u phodu na Meku i Jeruzalem. Pohod na Meku jer je saudijski režim u savezništvu sa Zpadnim trgovcima s kojima se kurva prodavajući im naftu, i sameričkom vladom i USA.

Biblija precizno navodi opis anti-Krista koji je onaj koji obezglavljuje kršćane. Na Bliskom istoku se u sadašnje vrijeme vrši genocid nad 5 milijuna kršćana koji predstavljaju najstarije kršćanske zajednice na svijetu od kojih neke govore iaramejskim jezikom na kojem je govorio Isus Krist iz Nazareta, Bogočovjek, Otkupitej i Spasitelj, Sin Božji. Pošto Alah nema sina, kako nas Kur'an izvještava, kršćani se kroz povijest nalaze na udaru islamskog svijeta, koje muslimanske vjerske vođe u pravilu nazivaju "nevjernicima", dok su hrvaski preci koji su se borili protiv Turaka odnosno Osmanskog Carstva nazivali turske invazore "nevjernicima" i anti-Kristom.

"ISIL ['Islamska država u Siriji i na Levant', Iraku] obezglavljuje u Iraku kršćansku djecu." www.euro-med.dk (10. 8. 2014.)

U Libiji je ogranak terorisitčke tzv. Islamske države iz SIriej i Iraka ubio 21 egipatskog kršćanina kojima su islamisti odsjekli glave, a u libijskoj pustinji je, nakon što je otet u Egiptu, gdjeje radio u jednoj francuskoj tvrtci, glava odsječena i Hrvatu Tomislavu Salopeku.

 photo Tomislav Salopek2_zpszuko2q3y.jpg

R.I.P. Tomsilav Salopek

 photo TeroristialKaidezauzeliira10D0kigradFalud17E0u2014god_zps6191c9a5.jpg

Teroristi tzv. kalifata Islamske države ili prethodnice obnovljenog Otomanskog Carstva u okupiranom iračkom gradu Faludži ljeto 2014. godine

 photo Izbjegliak kriza bliskoistoni migranti u invaziji na Europu kao biblijski skakavci_zpsqbualb5p.jpg

"Vojska islama", ili "pješačka vojska" kao prethodnica obnovljenog Osmanskog Carstva i zamišljene islamizacije EUrope na putu u Europu za vrijeme Izbjegličke krize u ljeto 2015. godine u Europskoj uniji. Po potrebi oružje će dobiti usput, a inače predstavljaju i "biološko oružje" kao poželjne demografske obnove, što je krajnje licemjerno, s obzirom da je liebralni Zapad desetljećima forsirao u medijima abortivne tzv. anti-baby-pilule, i druge vrste kontracepcije u programu tzv. planiranja obitelji, i nametanja rodne gender-ideologije, što je dovelo do demografskog pada stanovništva naroda Europe i USA. Ukidanjem medijske propagande o tome stanovništvo Europe bi se samo demografski obnovilo bez problema.

www.crniblogkomunizma.blog.hr CBKPost je objavljen 22.09.2015. u 09:06 sati.