Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

Hej Franjo javi se

Što Franjo može očekivati od mene ?

Kao prvo Franjo mora znati da mi je jako žao što je sve nekako zbrčkano i što sam baš ja ta na kojoj su se prelomila koplja. No ja ne znam što se u pozadini zbivalo, kakve su se drame ili smijurljije događale iza kulise. Ja sam naivna prolaznica koja je eto snosila veliki telefonski trošak , šutke ga platila i dalje se nadajući da će Franju sresti. Nikakvog direktora nigdje zvala nisam , mail nikakav poslala nisam, dolazila pred vrata ustanove nisam, iako sam na tren pomislila da Franju tužim, tužila nisam.

Bacila sam jednu zagipsanu kletvu onome tko nas briše, al sam je poslije brzo povukla. To je jedino loše što sam učinila.

Franji pružam šansu da se javi i da se ispriča kako zna i umije što je naprasno nestao, što sam doživjela stres kad sam čula da jer na hitnoj . Mogla bih ga tužiti za duševnu bol koju mi je nanio svojim odlaskom, za patnje koje sam imala pri spomenu njegova imena, na nemiru koji je proizveo u mojoj glavi i tijelu, na nesanici i maštanjima bez pokrića.

No ima i pozitivnih strana: poboljšao mi je cirkulaciju, podigao moj uvijek niski tlak, potaknuo me na pisanje poezije i ovog bloga. Zbog svega toga neću ga tužiti iako sam patila ko patika.

Ako je Franjo dobio otkaz mora znati da nije zbog mene. Ja jesam bila vještica, ali samo u maškarama. I još uvijek vjerujem, iako znam da sam naivna, da on postoji, da čita ove postove i da će se kad- tad javiti makar bio teta Lucija koja voli štrikati dok se tipka.

Međutim, ako se Franjo ne javi u neko dogledno vrijeme, (kad sam mogla čekati godinu i pol, mogu i još toliko), prijavit ću ga Uredu za nestale, Haškom sudu za zločinački pothvat i Ministarstvu obrane i zaštite od Franje.

Znam da Franjo može reći da ga maltretiram ovim pisanjem, da ga zlostavljam stihovima, pa ću skratiti priču i poručiti mu da je dovoljno da kaže STOP i ja ću prestati.

Napisala sam mu neki dan da ga volim makar bio i teta Lucija. Valjda zna da nisam pala s kruške i ozlijedila glavu. To je bio samo trenutak prijateljske naklonosti. Da bih ja voljela, treba puno, puno više.

Ne sekiraj se Franjo ! Nisam osvetnica već ratnica ljubavi.


Post je objavljen 19.09.2015. u 19:01 sati.