Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

srce i mozak

Hrvatski narod, ima veeeliko srce, dokazali smo to bezbroj puta,posebice mi "mali" kad složimo male rukice pa ho-ruk sve ozlatimo.sve pretrpimo,sve oprostimo,borimo se kao iz jebenog nereda u red (fujjj), stojimo u redovima - kad će se to riješiti - e ne zna se,- ali ja sam danas osjetila toliki "ponos"i pala ničice u obožavanju "Mozga" našeg predragog Vlade i još moje veće štovane "ljubavi" Vlaste.Kad sve te mozgove skupiš na kup dobiješ - pileći mozak, a navodno je kokoš najgluplja životinja (ma niš navodno jer imam iskustva s kokošima, ne nalazeći prolaz na ogradi kokoš je u stanju crć, lupajući glavom u jedno te isto mjesto). Ujedno, kad već pišem o organima, dotični (neš ti Vođa) su već odavno dokazali da im muda u škripcu drži neka druga "majka", a kako svog organa pripadajućim mudima, nemaju, onda po onoj narodnoj - lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti.Prošle godine - lijepa sela, lijepo plivaju (jel tko odgovovarao- nije, i btw ima priča o koječem - vrlo trulom, al ne u Danskoj)ove godine šorovi ušoreni uz granicu,bez plana, bez pomoći, bez delanja Vlade, a još manje Vlaste -koja samo mlati praznu slamu, ostavljeni po onoj - snađi se.
Danas sam imala bliske susrete, a i sama sam u preseljavanju, "mažena svim instucijama i udrugama koje vode srb o svojim građanima"(povrać) brižno neki dan kažnjena jer sam parkirala kamionić s mojim stvarima tam gdje selim, a ne smije se zaustavljat-et fala im, kaznu sam bacila u smeće) s izbjeglicama, migranitima, nevoljnicima i...niš oni bauljaju mojim gradom. u koloni - 5 bimba, krkana, 1 dite, 1 trudnica,(starog ja vidla nisam) bez pratnje cccc policije (plan aaaaaaaaaaaaa) i ja se zaustavila, vozila sam jabuke mojoj čeljadi i kruv i bila voljna sve to podijeliti s potrebitima, na uštrb sebe i mojih al,,,,,,jedan alala-alalala - s rejbankama i valjd se to zove aj-fon- oće otet kruv i viče - Slovenija. ja njem Slavonija, on šumom, a ja drumom, i tek kad sam sklopila ruke i rekla - pliz lisn (nije mene strah nikog, NIKOG osim mene same)- i na najnovijem tom njegovom mobu ja mu pokažem di je - eeeeeeeeeee, no ingliš. no dojć. neg madburninmadpuknucue sad jel mi što opsovo - ne znam!Ja dala sveee što sam imala!I odoše bauljajući!
I sjetim se ja et, tak bljak nepopularne 91.gdje sam ja gledala kako mi kuća gori, pa s jednim ditetom u drobu, drugo za ruku, utovarila sve "nužno" u prikolicu ( ma kakvog muškog- svi na fronti-obraniti svoje dvorište, bašču, svoju čeljad) i u fići, preko "vode do slobode" u grad k mojim kumovima 30 km od grada koje je dnevno 100 granata primalo od komšija, od snajpera mojih susida, ma od neljuskosti,i JA I moja djeca imali smo žute trake, ups kartone da bi dokazli smo u vlastitij drfžavi - građani drugog reda. Moj sin i dan-danas ne može izvadit rodni list samo u gradu di se sticajem okolnosti rodio-internacioalni list o rođenju- za ekonomsko izbjeglištvo, o kom se ne govori, čeko je tri mjeseca jer waaaau to se čeka,čeka, čeka, ma fujjjjjjjj)
Znači, ja sam osoba koja iz fotelja i teveja, ništa nisam gledala neg doživjela i tad i onda i prošle godine u poplavama,a i sad- i tko god hoće po tom pljuvat- izvolte Vi svi fotelj humanisti, svi Vi empatični ljudi - dođite, preplanuli, odmoreni, ljeta na obali nauživani,pomići- al nemojte meni srat- SVI smo ljudi- jeeee, kad to netko drugi odradi.Tko je neki dan poginuo u razmirivanju- Slavonac!
I ja koja sam evoulirala od stoke sitnog zuba (fuj meso)do trendovske vegeterijanke - vreće kupusa- ma jebai ga- mene neće nitko kiselit, nit tko od mene spremat - sekelji gulaš.Ja želim Vam svima ugodnu smrdljivu noć (ja sam smrdljiva od današnjeg dana kao i dana prije, jer nemam plina pa i tople vode) jer za mene nikog briga nije.A ja bi.kao trebala bit - žena-majka-kraljica hahahah. Hahaha, ja sam carica i ugodne snove želim Vladi uz pjesmu-
- Bauljam i dalje
jer to radim najbolje!
Mašala!

Post je objavljen 18.09.2015. u 19:53 sati.